Accessorize ringen

Awww, wat schattig! Dat is het eerste wat ik dacht toen ik de onderstaande ringetjes zag. Accessoirize heeft dat effect nu eenmaal op mij. Ze hebben van die schattige ringen, kettingen en armbanden waar ik voor smelt. Deze keer vond ik twee ringen die ik niet kon laten liggen. Ringen van Accessorize blijven bij mij altijd mooi. Ik ben nog nooit een steentje verloren en ze verliezen ook hun kleur niet. Groene vingers heb ik ook nooit gekregen van Accessoirize ringen. Daarnaast vind ik ze betaalbaar en dus kon ik deze twee nieuwe niet laten liggen.

De eerste ring is in de vorm van een roosje. Ik ben zelf niet echt fan van rozen maar deze ring vind ik mooi vormgegeven. Het steeltje van de roos is als het ware de ring, die weer eindigt in het roosje zelf. Het is een heel fijn ringetje en dus perfect voor mijn kleine handjes. Ik heb op dit moment juist heel veel grote ringen maar iets kleins voor afwisseling is dan perfect. Kleine en fijne ringetjes vind ik mooi bij bijvoorbeeld een simpel zwart jurkje. Een klein detail doet soms meer dan een groot schreeuwerig stuk.

Als tweede heb ik een ringetje gekozen met een vlindertje en een roosje. Dit lieve ringetje is heel snoeperig en ik blijf er maar naar kijken. En het is echt maf want ik ben ook geen vlindertjes fan en toch vind ik deze ring heel leuk. Wat gebeurd er met me, haha! Ik heb blijkbaar een zwak voor schattige en meisjesachtige items ontwikkeld. Maar zeg nou zelf, deze twee ringetjes zijn toch geweldig? En omdat veel mensen me vragen waar ik mijn aankopen vandaan haal, zet ik het er vanaf nu bij. Deze twee ringen komen bij Accessorize vandaan. Het ringetje met het roosje kost €4,90 en die met het vlindertje kost €7,90.

Happy shopping sweethearts,

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Femke Vrieswijk

  die zijn echt pretty 😀 leuk en girly :3

 • bellivas

  Die roze is echt heel leuk!

 • Katrien

  Schattig! Voor mij net iets te lieflijk, haha 😉

 • Liliane

  Dat ringetje met dat roosje MOET ik gewoon hebben. Wat lief en romantisch is die!

 • MySuperSweetLife

  Wat zijn ze ontzetten mooi!!

  Liefs

 • Maaike

  Die ringen moet ik gewoon hebben. Ze zijn echt cute! Is er een online shop van Accessorize? 

 • Roxanne

  suuuuper CUTE!!! die wil ik ook!! Ik heb alleen een no-buy :S aargh… misschien vriendlief maar even lief aankijken 🙂

 • Nadia

  hoe heb je je nagels gedaan? echt leuk