Fashion: Mijn favoriete lente tassen

Ik ben nooit een tassenmeisje geweest. Ik stopte gewoon alles in mijn zakken of ik vroeg of mijn spullen in andermans tas mochten. Tassen vond ik maar lastig en ik had liever mijn handen vrij. Nog steeds vind ik tassen af en toe maar lastig. Echter ben ik ze wel meer gaan waarderen en kocht ik de afgelopen jaren tassen waar ik echt blij mee ben. Ze waren wel wat duurder maar ze zijn the real deal!

lente tas

In dit artikel laat ik je graag mijn favoriete lente tassen zien. Ze zijn heel erg kleurig voor mijn doen, maar dat past dan ook goed bij de lente. Mijn eerste lente tas is van het merk Dune, dat wordt verkocht via de Bijenkorf. Het is een knalgeel vierkant tasje waar alles in past wat ik nodig heb. Het is een klein tasje waardoor ik geen onnodige spullen meer mee kan nemen. Uiteraard is de kleur ook lekker vrolijk en geeft deze tas elk outfit extra oomph.

gele tas

yellow dune bag

yellow spring handbag

Dan mijn candy bag van Furla, waar ik echt helemaal gek op ben. Jaren geleden zag ik een candy bag voorbij komen op een buitenlandse fashion blog. Ik vond het een super leuke tas en ging direct op zoek naar verkooppunten. Uiteindelijke vond ik ze jaren later eindelijk bij de Bijenkorf. Ik koos voor de grootste variant candy bag in een framboos roze tint. Er past lekker veel in en de tas is steviger dan ik dacht, handig!

furla candy bag

furla candy bag dragonfruit

furla candy bag

De tas van Dune kostte me rond de €80,- en wat mij betreft is dat geld goed besteedt. Vorige jaar droeg ik deze kleine kanariegele tas bijna elke dag om de arm. De tas van Furla kostte €350,- en ik heb met mijn ogen dicht afgerekend. Gelukkig had ik ook nog wat cadeaubonnen waardoor het iets minder duur was. Het is veel geld voor een tas die niet van leer is, maar ik vind deze echt heel leuk.

Dit zijn mijn favoriete lente tassen, hoe zien die van jou er uit?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates ontvangen? Like en volg dan via Instagram, thanks!

furla candy bag roze

gele vierkante handtas

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.