Sunny side up

Ik heb gemerkt dat felle kleuren effect hebben op mijn humeur. Deze week startte niet zoals ik graag had gewild en dus heb ik extra vrolijkheid nodig. Ik vond in mijn kast de koraalroze blouse op de foto’s hieronder. Deze blouse kocht ik vorig jaar tegen het einde van de zomer. De kaartjes zaten er nog aan, dus het werd tijd om ze er af te halen. De kleur is namelijk lekker vrolijk en helpt me weer een beetje beter te voelen.

koraalroze blouse

De blouse heeft grappige openingen op de bovenarmen. Echter vind ik de blouse wel lastig combineren, omdat ik bang ben dat het snel ordinair overkomt. Misschien ligt dat wel aan mij en valt het reuze mee. In combinatie met de gescheurde jeans en de zachtroze sleehakken, vind ik de blouse lekker casual overkomen. Tevens zijn de splitjes in de mouwen minder opvallend dan ik dacht.

blouse with split sleeves

De volgende keer wil ik deze mooie blouse eens combineren met een zwarte of crèmekleurige rok. Ik kan niet wachten tot het wat warmer is en ik wat vaker rokjes kan dragen. Ik heb namelijk een hekel aan panty’s dus in de herfst en winter draag ik bijna nooit rokken en jurken. Dus zonnetje kom op! Dan kan ik weer lekker los met het combineren van vrolijke outfits.

Wat vind jij van deze blouse, iets voor jou?

Kaya-Quintana

P.S. Meer outfits bekijken? Check dan hier al mijn andere outfits, thanks!

spring outfit coral blouse

Items

Mango: Koraalroze blouse
H&M: Jeans en gouden ketting
Invito: Sleehakken met roze bandjes

outfit of the day

coral spring outfit

coral spring outfit

ripped jeans outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.