River Island sneakers

Het is een lange tijd geleden dat ik een paar sneakers in de kast had staan. Mijn schoenen collectie bestaat voor een groot gedeelte uit hoge hakken en laarzen. Heel fijn want ik houd van hoge hakken maar de winter komt er aan. En ik heb het geprobeerd, ik heb het echt geprobeerd. In hoge hakken door de sneeuw, vasthouden aan alles en iedereen die ik tegen kwam. Ik ben nog nooit gevallen maar ik ben zeker een aantal keren bijna heel hard uitgegleden. Tja, niet erg charmant. Zeker niet wanneer ik dan eindelijk aankom op mijn bestemming en mijn voeten niet meer voel. Of juist wel omdat ze gigantisch branden door de vrieskou.

Een paar sneakers aanschaffen is dus een goed idee. Eergister kwam ik een super leuk paar tegen bij River Island. Voor de zomer scoorde ik daar ook al de leuke schoentjes in dit artikel. Gister vond ik dus de bovenstaande sneakers. Op het prijskaartje stond €40,- maar toen ik het kaartje omdraaide stond er €18,-. Jawel, het was voorbestemd. Deze sneakers moest ik kopen. Ik besloot nog even verder te kijken en vond een rondje later dezelfde sneakers maar dan met een bloemetjes print. Ook dit paar kostte €18,- en ze riepen mijn naam. “Kaya, Kaytje, neem ons mee!”

En wie ben ik om ze te negeren? Uiteindelijk heb ik dus twee mooie sneakers voor €36,- bij elkaar gescoord. Het zijn ook niet van die simpele sneakertjes. Ze zijn mooi afgewerkt met leer en de binnenkant is bekleed met badstof en dus heerlijk zacht voor de voeten. Yes, ik ben heel er blij met mijn steal of deal. Deze sneakers zijn namelijk niet te lomp en omdat ik ze in twee verschillende printjes heb gekocht, kan ik er meerdere kanten mee op. Heerlijk, ik ben er nu al outfits voor aan het verzinnen.

Heb jij nog iets gescoord in de mid season sales?

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Jorinde

  Wat een mooie sneakers en wat een mazzel met de prijs!

 • Ellies

  Super! Ik heb het ook afgeleerd om me in de sneeuw te wagen met hakken, the hard way.. :-s
  Maar zo’n vrouwelijke sneakers zou ik ook op een niet-sneeuw-dag dragen hoor, zo leuk! En voor die prijs moet je het niet laten.

 • BeautyByTS

  Ze zijn echt super leuk en wat een mazzel met de korting!! Daavoor zou ik ze ook niet laten staan 😉

 • femketje

  ik vind ze beide echt super gaaf ;D

 • Marije

  Allebei echt heel leuk! Ik vind sneakers in de winter ook fijner dan hoge hakken haha, heb zelf 3 paar sneakers (:

 • Amanda

  Die zijn goedkoop:O Vind ze echt super leuk. Dacht dat ze minstens 50/80 euro per paar zouden zijn haha

 • katrien

  Die met de bolletjes vind ik echt mooi! De bloemetjesprint vind ik ietwat te lieflijk en afgezaagd maar die andere… hoe mooi!