Love that backpack

Al maanden probeer ik een outfit samen te stellen met een wit t-shirt waar ik echt tevreden mee ben. Sommige mensen kunnen een simpel wit t-shirt zo mooi combineren dat ik er een beetje jaloers van word. Ik heb al een aantal dames voorbij zien komen die er met een wit t-shirt super tof uitzien. En het is slechts een t-shirt maar het kan zo mooi staan. Ik denk dat het mij met het onderstaande outfit gelukt is om ook een wit t-shirt te stylen.

outfit met wit t-shirt

Met het onderstaande outfit wilde ik een beetje sportiever ogen dan dat ik normaal doe. Ik draag namelijk heel graag mijn rugtas maar die past niet bij een net outfit. In dit geval zorgt het witte t-shirt voor de sportieve touch. De blouse heeft een lekker vrolijk kleurtje en gaat recht tegen de print van mijn rugtas in. Geen matchy matchy deze keer maar een beetje gek en out of place.

Hoe zou jij een wit t-shirt stylen?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Like en volg dan via Bloglovin voor meer fashion, thanks!

outfit met rugtas

Items:

Only: Geruite blouse, wit t-shirt en jeans
Steve Madden girl: Zwarte enkellaarsjes
Monki: Rugtas met print


outfit met geruite blouse

outfit met rugtas

kylie jenner outfit

outfit met geruite blouse

ootd geblokte blouse

nederlandse fashion blogger

flannel blouse outfit

rugtas van monki

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • farah

    Staat je prachtig!! Nu ben ik jaloers hahaha