Look of the day: Glossybox event make-up look met Bourjois

Herinner je nog het artikel over het Glossybox event? Daarvan had ik foto’s gepost op mijn Facebook pagina. En daar kreeg ik super leuke reacties op mijn look. Het leuke is dat mijn make-up look op die foto’s heel simpel was. Het is gemakkelijk aan te brengen en met diverse kleuren te doen. Daarnaast had ik het budget proof gehouden met een Bourjois Smokey eye palette. Maar ik doe het liefst alles op mijn eigen manier dus had ik er geen smokey eye van gemaakt. Ik heb er een draagbare look mee gemaakt die perfect is voor het dagelijks leven. En die look wil ik graag met je delen.

De Smokey eye palletjes van Bourjois zijn overal verkrijgbaar en ze kosten €12,99. Als je het slim speelt, wacht je tot er een goede kortingsactie komt. Misschien heb je al zo’n palette in je kast liggen, dat is natuurlijk nog handiger. Bourjois eyeshadow’s kunnen kruimelen en uitvallen dus ik adviseer je om er een primer onder aan te brengen. Ik gebruik de Too faced shadow insurence. Hier doe ik al een jaar mee en hij begint nu echt op te gaan. Gelukkig heb ik al een back up in de kast klaar liggen. Probeer deze look zelf eens uit en vertel me of het gelukt is. Ik ben er namelijk zeker van dat iedereen deze snelle look zelf kan aanbrengen.

Aan het werk ladies!

Kaya-Quintana


Gebruikte items:

Bourjois: Smokey eyes trio #04 nude ingénu
Rimmel London: Glam’ eyes professional liqued liner, Lash accelerator en Scandaleyes mascara
Too Faced: Shaduw insurence primer, eyeshadow Sexpresso
MAC: Lipstick genaamd Angel

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Virtualfashionview

  Mooi! Leuk filmpje ook, anders dan al die standaard make-up filmpjes 🙂 Ik heb ook net mijn eerste filmpje geplaatst!

  Liefs Lian

 • Rebecca Peeters

  Leuk filmpje! Je komt heel lief en zacht over, heel aangenaam! ^^
  Die lippenstift past inderdaad super goed bij jou!

 • San

  supermooie lipstick