Sunny yellow blazer

Ik zag hem hangen en ik dacht: ‘Die moet ik hebben!’ Wonder boven wonder paste ik in de maat small en was ik al snel onderweg naar de kassa. En thuis stelde ik het onderstaande outfit samen met mijn nieuwe yellow blazer. Deze lente en zomer zal je namelijk veel gele items in de winkel vinden. Persoonlijk zal ik niet snel gele items kopen, maar deze blazer is in een wel heel mooie zachte tint geel uitgevoerd.

outfit of the day yellow blazer

Omdat de blazer een zonnig kleurtje heeft maar niet te fel is, kun je er gemakkelijk een outfit mee opfleuren. In dit geval combineerde ik de blazer met een witte jeans en een witte top met bloemenprint. Geel met wit vind ik echt heel mooi staan, lekker fris en vrolijk. Daarnaast houd ik erg van contrast en het geel valt nog meer op door het wit. Om de gele blazer aan te vullen, trok ik mijn favoriete tas van Dune uit de kast.

yellow blazer outfit

Deze vrolijke gele tas kocht ik vorig jaar in de zomer en ik heb er geen moment spijt van gehad. Bij het outfit in dit artikel verzorgt deze gele tas een extra ‘colour pop’. Ik ben namelijk niet heel erg van de sieraden, dus gebruik ik de gele tas als eyecatcher. Om het af te maken draag ik mijn favoriete sandaaltjes van Zara. Drukke of opvallende schoenen zijn namelijk niet nodig bij dit vrolijke lente outfit met gele details.

Wat vind jij van de gele kledingstukken trend?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

outfit with yellow blazer

Items

Zara: Gele blazer, top met bloemenprint en zwarte sandalen
Only: Witte jeans
Dune: Gele vierkante tas

white spring outfit

outfit met gele blazer

wit outfit met gele blazer

gele blazer zara

nederlandse fashion blogger

outfit met gele blazer en tas

spring outfit 2015

lente outfit 2015

outfit met gele blazer en witte jeans

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.