Neon pink dress

Het lijkt wel een traditie te worden, elk jaar koop ik in de zomer een neon roze kledingstuk. Het begon met een topje, vervolgens kocht ik een vest en dit jaar heb ik een jurkje aangeschaft. Deze jurk valt wat langer en is van geribd tricot, waardoor de stof lekker meebeweegt met je lichaam. Iets wat ik heel prettig vind als het buiten erg warm is. Tijd voor een neon pink dress outfit, let’s go!

neon pink dress

Deze jurk is wat langer, waardoor ik gewoon kan bewegen zonder dat deze opkruipt. Want als ik iets vervelend vind, dan is het constant opletten dat ik niet in mijn blote billen eindig, haha! Deze jurk houdt ook nog een beetje rekening met mijn figuur. De meeste lange maxi dresses vallen namelijk net iets te lomp op mijn korte lichaam. Yep, deze jurk is echt een toppertje voor maar €9,95.

neon roze jurk

Echter heeft deze jurk geen mouwen dus zocht ik er een vestje bij voor als het wat koeler wordt. In dit geval is het mijn vestje met aztec print geworden. Volgens H&M is het eerder een kimono door de wijde mouwtjes. Mij maakt het niet uit hoe dit kledingstuk heet, het zit in ieder geval super lekker. Naar mijn mening staat het ook perfect met het roze jurkje. Je kunt namelijk echt niet om deze outfit heen. Het is neon roze, zomers en vrolijk!

Wat vind jij van deze neon roze jurk?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates ontvangen? Like en volg dan via Instagram, thanks!

neon pink dress outfit

Items

H&M: Neon roze jurk en kimono
Zara: Sandaaltjes met naaldhakken
Casio: Digital watch in het goud

pink neon dress outfit

summer outfit 2015

pink dress outfit

outfit of the day

outfit met roze jurk

outfit met kimono

outfit with pink dress

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Sunseeree

  Ik vind ‘m je erg leuk staan! Lekker zomers toch. Tof gestyled ook 🙂

  • Kaya-Quintana
   Sunseeree

   Thanks girl!

 • Edith Sofia

  Mooie jurk, perfecte kleur voor de zomer!

  • Kaya-Quintana
   Edith Sofia

   Mee eens, hihi!

 • roos

  wauw wat zie je er mooi uit in deze jurk. het jurkje is ook echt heel leuk ! Bedankt voor de tip want ik ga hem denk ik ook halen 😉 hihi