MAC Soar lip combo, Kylie Jenner style

Als make-up artist ben ik gek op experimenteren. Met name lipsticks, lipglossen en lip liners combineer ik graag met elkaar. Zo liet ik je eerder al zien hoe je vollere lippen kunt creëren met maar twee producten. In dit artikel laat ik je een lip combo zien met MAC Soar, de lip liner die bekend werd door Kylie Jenner. Soar is dan ook een super mooie lip liner en in combinatie met de No7 high shine lip crayon nog mooier.

mac soar lip liner

Eerder vertelde ik je al dat ik Soar graag gebruik. Echter is de huid van mijn lippen erg droog op dit moment. Hierdoor komen ze met enkel een matte lip liner alles behalve mooi over. Om dat droge effect te voorkomen breng ik er de afgelopen weken dus de high shine lip crayon van No7 over aan. Deze lip crayon lijkt heel erg op een Clinique chubby stick en is net zo zacht en verzorgend voor de huid.

kylie jenner lip

Echter kost een setje met twee lip crayons van No7 maar €7,95. Lekker betaalbaar dus en ook nog eens heel goed van kwaliteit. Ik gebruik de kleur Daydreamer heel graag over Soar heen. De Daydreamer lip crayon is zelf namelijk niet heel sterk gepigmenteerd, zoals je kunt zien aan de swatches. Echter bevat deze net genoeg kleur om de lip liner iets te versterken. Tevens krijg je er een zachte glans van op je lippen, love it!

Wat vind jij van deze lip combo?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Instagram, see you there!

mac soar lip combo

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.