Pink ombre cardigan

Ik ben gek op ombre en daarom kon ik het vest op de onderstaande foto’s niet laten hangen. Ik liep eigenlijk de Marks and Spencer in voor de foodmarket, maar ik kwam er dus met dit vest weer uit. Tot mijn verbazing had de Marks and Spencer een heleboel leuke kledingstukken in de winkel hangen. Deze pink ombre cardigan hoort daar ook bij. Daarnaast was het vest in de sale maar €24,95, gotta have it!

pink ombre cardigan

Zoals je misschien al weet heb ik een heleboel lange vesten. Ik kan ze gewoon nooit weerstaan en dit vest heeft ook nog eens heel leuk detail. De roze ombre look voegt een echte eye catcher toe aan een simpel outfit. En aangezien ik een paar drukke weken tegemoet ga, is zo’n vest heel handig. Zo kan ik in een handomdraai een leuk outfit samenstellen tijdens drukke dagen. Yes, ik ben heel blij met dit vest.

Zou jij dit vest in pink ombre ook aantrekken?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram, thanks!

pink ombre cardigan

Items

Marks and Spencer: Pink ombre vest
We fashion: Wit basic t-shirt met v-hals
H&M: Jeans
Zara: Pumps met metalen hakken

roze ombre vest

casual outfit met lang vest

lang roze vest

zomer outfit 2015

summer outfit 2015

outfit of the day kaya quintana

lang roze vest

casual outfit met lang vest

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.