Een leren rokje

Daar is ie dan, het zwarte rokje uit mijn laatste order preview. Hij is eindelijk eens in het daglicht te bewonderen. Nu alle sneeuw hopelijk echt weg blijft, kan ik weer rokjes aan. En wat voor een rokje, dit rokje is perfect voor mij. Hij is plat aan de voorkant waardoor er geen “raar buikje” ontstaat en de achterkant is iets langer, waardoor mijn billen netjes bedekt blijven. Daarnaast valt dit rokje mooi in mijn taille, iets wat normaal gesproken weinig voor komt.

En toen de blouse, deze blouse vond ik per toeval bij Primark. Hij is hartstikke tof met die gouden ronde studs en hij zit lekker. Het enige waar ik nog niet over uit ben is de rok en blouse combi. Gister zei moeder lief tegen mij, dat deze combinatie mij dikker in het taille laat lijken dan dat ik ben. Persoonlijk vind ik dat reuze meevallen maar misschien kijk ik gewoon een beetje scheel. Dus mijn vraag aan jou is; Wat vind jij er van? Moet ik er juist een strakkere top op dragen of kan een losser vallend item als deze blouse ook?

Hit me my fashion expert!

Kaya-Quintana

P.S. Vind jij dit outfit geslaagd? Like dit artikel dan via Bloglovin, dank je!

outfit of the day

Items:

WE: Zwart basic t-shirt
Primark: Rode blouse met gouden studs
H&M trend: Zwarte faux leather skirt
Hema: Zwarte panty
Sacha: Zwarte studded booties

outfit of the day zwarte rok

zwarte rok h&m trend

faux leather skirt

outfit met studs

outfit met rode blouse

outfit of the day enkellaarsjes met studs

Studded boots

rode blouse met ronde studs primark

rode blouse met zwarte rok

fashion blogger kaya-quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  vind de schoenen er super leuk bij 😀

 • Ellen

  Dit is prachtig !!

 • Mynthia

  Ik vind de combi niet zo mooi en ben het denk ik met je moeder eens, niet beledigend bedoeld hoor! 😀 Een strakkere top zou mooier bij de rok staan denk ik. 😉 Verder vind ik de blouse erg moooi, ik wil ook naar de primark!! hihi

  • Kaya-Quintana
   Mynthia

   Haha, geeft niet hoor. Je kunt gewoon je mening geven, daar heb ik juist wat aan 😀 Volgende keer een strakkere top proberen 🙂

 • lisanneleeft

  Wow, wat heb jij eigenlijk mooie benen zeg!
  Vind de blouse vooral erg mooi 🙂

 • Wendy

  Ook ik ben met je moedertje eens, verder vind ik de silhoutte van je taille naar je zitvlak een beetje op de 18de eeuwse stijl lijken. Als je een kussen er onder hebt gedaan. Het kan natuurlijk aan de stof liggen.

 • Fatima

  Ik vind het blousje geweldig, maar niet met het rokje.
  Wat leuk dat je moeder ook een blog heeft.

 • La vie mondaine

  Het rokje staat je prachtige. En staat onwijs leuk bij je rode blouse! Wat heb je je blog trouwens gaaf vormgegeven!

  (Ik volg je nu op bloglovin!)

  • Kaya-Quintana
   La vie mondaine

   Lief, dank je wel!