De rode jas

Whait whut!? Geen foto’s met een witte achtergrond? Nope, ik ben eindelijk weer eens naar buiten gegaan om foto’s te maken. Het weer is namelijk erg mooi geweest en daar wilde ik graag eens gebruik van maken. Ik zie bij andere fashion bloggers altijd van die mooie outfit foto’s met prachtige achtergronden. Dat wilde ik ook eens proberen en ik denk dat het aardig goed is gelukt. Ik stond wel een beetje awkward in een parkje maar het was het helemaal waard, hihi! Mijn rode jas staat in ieder geval goed op de foto.

De foto’s laten naar mijn mening precies zien hoe ik me voel. Lekker vrolijk en een beetje dromerig. Mijn rode jas van Zara maakt me altijd blij dus die wilde ik perse dragen deze week. De top met de lange sleep is van River Island en ik ben er helemaal verliefd op. Door de lange sleep vind ik de top lastig te combineren maar ik denk dat het me goed gelukt is deze keer. Ik wilde er wel hakken bij en koos voor een zwarte pump met een metal toe cap.

I am ready for you spring!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Let me know en volg mij via Bloglovin, thanks!

outfit met rode zara jas

Items:

Zara: Rode jas
River Island: Zwarte top met lange sleep
Only: Lichtblauwe jeans
Invito: Witte tas en pumps met metal toe caps

outfit met rode jas

lente outfit kaya-quintana

river island top met lange sleep

pumps with metal toe caps

nederlandse fashion blogger

white graphic bag

witte invito tas

outfit met rode jas

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.