Pink pick me up

De afgelopen twee weken zijn echt pure horror voor mij geweest. Ik voel me nog steeds behoorlijk naar aangezien ik iemand moet missen, die ik niet wil missen. Helaas pindakaas (en dan druk ik me nog zachtjes uit), kan ik daar nu even helemaal niks aan doen. Ik kan wel mezelf een schop onder mijn dikke billen geven, leuk aankleden en de deur uit gaan. Dus ga ik vanavond uit eten en daarvoor heb ik een leuk outfit nodig.

dune dinky handbag

Men neme daarvoor een roze jurk, een spijkerjasje, een vrolijk geel tasje en schoenen naar keuze. Een portemonnee gevuld met geld, een drankje erbij en I’m ready to go! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een maxi dress is het meest makkelijke kledingstuk ooit en je kunt er van alles mee doen. Voor deze outfit gebruik ik graag mijn gele tasje van Dune om het nog vrolijker en zonniger te laten overkomen.

En dan nu… Lekker de zon in!

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion? Like en volg dan via Instagram, thanks!

roze maxi dress jane norman

 

Items:

Jane Norman: Roze maxi dress
Dune: Gele handtas Dinky
Only: Spijkerjasje met studs
Accessorize: Setje van drie ringen

roze maxi dress jane norman

outfit met lange roze jurk

gele handtas dinky van dune

lange roze jurk

outfit met spijkerjasje

spijkerjasje met studs en kettinkjes

only spijkerjasje met studs

zomers outfit met lange jurk

pink maxi dress

outfit met roze jurk

fashion blogger kaya-quintana

nederlandse fashion blogger

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.