Fuzzy sweater love

I like controversy en dus ik trek een witte jeans aan in de winter. Omdat het kan, yes! Maar ook omdat een witte jeans het allermooiste staat bij mijn nieuwe trui. Deze trui hangt al zeker een maand in mijn slaapkamer maar ik vergat m’ steeds. Deze trui kwam ik tijdens een ongeplande shopsessie tegen bij de We woman. Ik viel meteen voor dit pluizige en knuffelbare exemplaar. Ik paste de trui en ik was direct overtuigd, dikke liefde!

pluizige trui

Ik ben eigenlijk niet zo van de pluizige en fuzzy truien. In sommige exemplaren lijk ik namelijk net op Elmo of Cookie monster, not cute! Deze pluizige trui heeft niet al te veel pluisjes en het patroon maakt het ook een stuk chiquer. Daarnaast vind ik de metallic gouden garen in het patroon heel mooi. Ik kan gewoon niet anders zeggen dan dat ik deze trui echt heel mooi vind. Deze trui is de prijs van €45,- meer dan waard.

harige trui we fashion

Door de prijs stond ik overigens wel een tijdje te twijfelen. Heel vreemd want ik zou hetzelfde bedrag zo uitgeven aan een lipstick. Uiteindelijk bedacht ik dat ik meer heb aan een trui dan nog een lipstick en dus ging de trui mee. Ik wil namelijk investeren in kledingstukken waar ik echt iets aan heb. Deze trui is een trui die ik meerdere seizoenen kan dragen door de print die ik met veel andere stylen en kledingstukken kan mixen. Een goede keuze dus als je het mij zou vragen.

Wat vind jij van deze pluizige trui?

Kaya-Quintana

P.S. Meer snelle fashion updates? Like en volg dan via Instagram, thanks!

we fashion dames harige trui

Items:

We fashion: Harige trui met print
Only: Witte jeans
Zara: Pumps met metalen hak


outfit met witte jeans

outfit met pluizige trui

outfit met fuzzy trui we fashion

outfit met trui en witte jeans

outfit met witte broek

pumps met metalen hakken

outfit met witte jeans en harige trui

nederlandse fashion blog

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.