Business babe outfit

Deze week heb ik veel zakelijke afspraken, spannend! Uiteraard moet ik mezelf wel een beetje netjes kleden. Tijd voor een business babe outfit of the day! Gelukkig zijn veel van mijn afspraken semi-formeel waardoor ik gemakkelijk weg kan komen met een fel kleurtje. In dit geval vind je het felle kleurtje terug in mijn favoriete tas voor de lente. En dat is de Furla candy bag in de kleur Dragon fruit, love it!

furla candy bag dragon fruit

Want alhoewel de lente is begonnen, is het de laatste dagen toch best treurig weer geweest. Ik merk dat ik dan weer neig naar het dragen van donkere kleuren. Om dan toch een beetje gezellig voor den dag te komen, gebruik ik maar al te graag die vrolijk gekleurde tas. Maar ook mijn nieuwe loavers draag ik heel graag bij een wat netter outfit. Deze loafers noem ik voor de gein mijn ‘oma’ schoentjes.

dune ladies loki

Dit soort ouderwetse loafers met kwastjes vind ik altijd super leuk. Ze geven zo’n leuke preppy en vintage vibe af. Tevens zijn deze loafers voorzien van een laagje lakleer, waardoor ze een beetje meer opvallen dan normaal. De glanzende finish geeft net dat beetje extra aan mijn outfit. Daarnaast lopen ze ook heerlijk omdat ze van leer zijn, fijn voor de voetjes!

Wat vind jij van deze outfit, hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates ontvangen? Like en volg dan via Instagram, thanks!

outfit of the day kaya-quintana

Items

WE fashion: Trui met grafische print
Only: Zwarte skinny jeans
Dune: Loafers in model Loki
Furla: Candy bag in Dragon fruit
Bvlgari: Bril met nerdy monteur

preppy outfit

zakelijk outfit of the day

zakelijk outfit

outfit of the day

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.