Make-up: MUA spring break palette

MUA oftewel MakeUp Academy heeft speciaal voor de lente het MUA spring break palette* gelanceerd. Dit palette is volgens MUA exclusief alleen online verkrijgbaar via de webshop van het Kruidvat. Het palette is een limited edition is, dus op is op! Het palette zal €5,99 kosten en dat is natuurlijk een mooi prijsje. Maar is dit palette wel echt die €6,- waard? Laten we maar snel de resultaten van dit palette bekijken, let’s go!

mua spring break palette

Het palette heeft een handig meeneemformaatje en bevat twaalf kleuren oogschaduw. In het palette vind je twee highlight tinten, één matte bruine tint en de rest van de kleuren hebben een shimmer finish. Zoals je weet ben ik erg kritisch en als ik iets vervelend vind, dan is het kruimige en droge oogschaduw. Helaas zijn de oogschaduwkleuren in dit palette vrij kruimig en droog.

mua spring break palette review

Zelfs met een primer moest ik daardoor zeker vier laagjes van het mooie mintgroene kleurtje aanbrengen, om deze intenser te krijgen. Echter kun je ook op de foto zien, dat die mooie mintgroene kleur helaas niet zo intens is op de oogleden als in het palette. De lichtere tinten in het palette zijn dus helaas niet zo intens. De donkere tinten verschijnen wat beter op de huid, maar echt intens zullen ze niet worden.

mua spring break palette swatches

Erg jammer, want de kleuren in het palette vind ik erg mooi. Het palette is wellicht wel geschikt voor dames die niet al te veel kleur op hun oogleden willen zien. De kleuren zijn namelijk zacht en omdat ze niet heel intens zijn, zijn ze perfect voor overdag. Als je houdt van intense kleuren en geen zin hebt om met veel laagjes te werken, dan is dit palette niet voor jou.

mua spring break palette kruidvat

Op verzoek heb ik deze keer drie looks gemaakt met het palette. Zo kun je goed zien hoe de kleuren overkomen in het daglicht. Zoals altijd gebruikte ik mijn favoriete primer van Too faced shadow insurence primer onder de oogschaduws. Op mijn arm voor de swatches heb ik geen primer gebruikt, zo kun je goed het verschil zien. Op de swatches op mijn arm zie je ook dat de oogschaduws redelijk droog zijn.

Wat vind jij van het MUA spring break palette?

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Like en volg dan via Instagram voor snelle updates, thanks!

mua spring break palette swatches

Van links naar rechts: Refine, Charub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel

mua spring break palette swatches

Van links naar rechts: Aurora, Bronze blush, Catacomb, Sea foam, Gold khaki en Damson

mua spring break palette look

Sea foam op het ooglid, Refine in de crease en Aurora als highlight

mua spring break palette look

mua spring break palette make up look

mua spring break palette review

Amber op het ooglid, Refine in de crease en onder het oog en Aurora als highlight

mua spring break palette makeup look

mua spring break palette look

mua spring break palette review and swatches

Look nummer 3 van een afstandje. Zoals je kunt zien, zijn de kleuren echt heel zacht

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.