Review: Bourjois rouge edition aqua laque

Oh, wat was ik nieuwsgierig naar de nieuwe Rouge edition aqua laque lipgloss van Bourjois. Zoals je wellicht al weet, ben ik gek op de Rouge edition velvet lipgloss. Die lipgloss droogt namelijk op tot een matte lipstick finish, die lekker lang blijft zitten. Daarom was ik heel enthousiast over de aqua laque edition, die volgens Bourjois tot tien uur zou blijven zitten. Maar blijft de lipgloss echt zo lang zitten? Lees snel het review!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

bourjois rouge edition aqua laque

Product: Rouge edition aqua laque

Merk: Bourjois

Cijfer: 3

Belofte: De Bourjois Rouge Edition Velvet Aqua Laque is een baanbrekende lipkleur met een lichte, frisse en niet-plakkende textuur en een hoog watergehalte en waterlelie-extract die zorgen voor een intense hydratatie (tot 10 uur). Deze lipkleur heeft een heel romige en vloeibare textuur die supersmooth over de lippen glijdt en die je praktisch niet voelt zitten. De Aqua Laque lipkleuren hebben een intens glanzende finish, lopen niet en blijven dankzij de verfijnde formule door de aanwezigheid van vetstoffen te beperken lekker lang zitten, aldus the make-up spot.

Prijs: €14,12

bourjois rouge edition velvet aqua laque

Voordelen: Zoals Bourjois belooft is deze lipgloss hydraterend en droogt deze de huid niet uit. De kleuren zijn mooi en de applicator is prettig.

Nadelen: Ten eerste blijft de lipgloss nog geen uur netjes op mijn lippen zitten. Zelfs met een lip liner onder de lipgloss, vervliegt de lipgloss heel erg snel. De glans verdwijnt heel snel en uiteindelijk blijft er enkel een ‘lip stain-achtige’ look achter. Het irriteert me dat ik meerdere keren per uur de lipgloss weer opnieuw moet aanbrengen. Echter kan ik niet anders want de lipgloss is zo weer verdwenen.

Tevens viel het mij op dat zelfs na het verwijderen van de lipgloss, ik vaak nog verkleurde lippen er aan overhoudt. De kleurstoffen uit de lipgloss trekken dus in mijn huid en dat vind ik niet zo prettig. Daarnaast blijft de lipgloss dus helemaal niet tot tien uur zitten en dat is erg jammer. En alhoewel de applicator prettig is in gebruik, heb je meerdere laagjes nodig om iets van kleur tevoorschijn te krijgen.

rouge edition aqua laque lipgloss

Links Appêchissant en rechts Babe idole

Conclusie: Ik was ruim €28,- kwijt voor de twee kleuren die ik had gekocht. Ik baal als een stekker, want de lipgloss doet alles behalve dat wat Bourjois belooft. Het is zo jammer want de velvet edition is juist super goed. Ik denk dat als Bourjois iets meer aandacht aan een langhoudende formule had besteedt, deze glanzende rouge edition veel beter was geweest. Er zitten teveel nadelen aan deze lipgloss voor de hoge prijs. Ik zeg daarom nee tegen deze versie van de Rouge edition lipgloss.

Wat vind jij van deze aqua laque lipgloss?

Kaya-Quintana

P.S. Bekijk meer reviews van andere make-up producten, thanks!

bourjois rouge edition aqua laque review

rouge edition aqua laque review

De lipgloss in de kleur Appêchissant

bourjois rouge edition aqua laque appechissant

rouge edition aqua laque babe idole

De lipgloss in de kleur Appêchissant

rrouge edtion aqua laque babe idole swatches

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.