L’oreal infallible stay fresh foundation in Radiant beige review

De L’oreal infallible stay fresh 24 hour foundation ligt al een tijdje in mijn beautykast. Voor de zomer was ik namelijk net iets te licht voor de kleur die ik had aangeschaft. Eigenlijk ben ik ook nu weer net iets te wit voor de kleur Radiant beige maar met een beetje Ben Nye banana powder lukt het prima. Deze super flexibel aanvoelende foundation is wat mij betreft een prima product en ik vertel je graag waarom, let’s go!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

l'oreal infallible foundation

Product: Infallible stay fresh foundation 24h in Radiant beige #150

Merk: L’oreal

Cijfer: 8

Belofte: De nieuwe standaard in langhoudende foundation. Voor vierentwintig uur een perfecte dekking en een comfortabel gevoel. Vierentwintig uur lang geen imperfecties, glans, maskereffect, uitgedroogde huid of vlekken.

Prijs: €16,99 en daarvoor krijg je 30ml via Bol.com

l'oreal infallible 24h foundation review

Voordelen: In totaal zijn er acht tinten om uit te kiezen van licht tot donker. Een groot pluspunt van de tinten is dat er ook foundations met een gele ondertoon bij zitten. Dus minder kans op een grauwe of te roze ondertoon, yes! Dan de verpakking, die is van glas dus die moet je niet laten vallen. Met het pompje wat er op zit is prima te doseren en je hebt sowieso niet veel nodig van deze foundation. Eén pompje is zelfs iets te veel voor mijn gezicht.

L’oreal vertelt niets over de hoogte van de dekking behalve dat deze perfect is. Ik schaal deze foundation in op medium coverage. Met één laagje bedek ik met deze foundation namelijk prima de donkere kringen onder mijn ogen en eventueel wat rode plekjes. Echter zie ik sproetjes en kleine moedervlekjes er nog doorheen. Dat zorgt dus voor een natuurlijk effect en je kunt eventueel een tweede laag foundation aanbrengen als je een hogere dekking wilt.

infallible foundation review

Verder voelt de foundation lekker zacht aan op de huid. Als je snel last hebt van een trekkerige huid dan is dit een toppertje. Tevens is deze foundation ook erg prettig voor dames die snel gaan glimmen vanwege de poeder finish die deze foundation heeft. Doe poeder finish zorgt er dus voor dat de foundation beter blijft zitten en niet vlekt zoals L’oreal belooft. De foundation is naar mijn mening geschikt voor alle huidtypes al zullen sommige dames misschien wel of niet gebruik moeten maken van extra fixerende poeder.

Nadelen: In de meeste foundations zit 35ml aan product maar de Infallible foundation bevat maar 30ml. Daarnaast merkte ik op dat er in deze foundation aardig wat poeder zit verwerkt. Dat is heel handig als je snel gaat glimmen maar op een drogere huid zie je de poeder er al snel op liggen. In mijn geval zie ik de foundation in de droogtelijntjes van rondom mijn ogen ophopen. Maar ik zie ook de poeder finish net iets teveel in het daglicht en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. Tevens heb ik gemerkt dat de foundation soms afgeeft, met name als ik het warmer krijg en geen extra fixerende poeder heb gebruikt.

loreal infallible foundation swatches

Conclusie: Wat mijn betreft is dit een prima drugstore foundation die ik een dikke acht geef. Ik haal er twee punten vanaf omdat ik de foundation net iets teveel zie liggen op mijn huid. Het accentueert mijn droogtelijntjes en poriën naar mijn mening net iets teveel door de poeder finish. Het is niet mega erg maar ik ben heel kritisch en in dit geval valt het mij iets teveel op. Als je geen droge huid hebt zoals ik, dan zal je er vast geen last van hebben.

De foundation doet eigenlijk alles wat L’oreal belooft behalve dat het vierentwintig uur perfect zou blijven zitten. Ten eerste draagt er bijna niemand vierentwintig uur lang achter elkaar foundation en ten tweede blijft de foundation op mijn gezicht tot tien uurtjes mooi. Daarna moet ik weer even bijwerken omdat het dan begint te vervagen. Verder is de foundation prima qua structuur, geur en comfortabel gevoel.

Wat is jouw mening over de Infallible foundation van L’oreal?

Kaya-Quintana

P.S. Meer beauty reviews? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

l'oreal infallible stay fresh foundation review

loreal infallible foundation in radiant beige

loreal infallible foundation in radiant beige

Links geen foundation, rechts wel foundation

loreal infallible foundation review

loreal infallible foundation swatches

Foundation over het hele gezicht

infallible foundation van l'oreal

Verschil tussen gezicht en hals

loreal foundation review

Met blush, highlighter en lipgloss

loreal infallible foundation review

De foundation in daglicht

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.