Swatches: Bourjois rouge edition velvet lipstick in frambourjoise

Ik heb iets nieuws ontdekt waar ik helemaal weg van ben. Ik had het niet verwacht maar dit lip product is toch wel heel erg fijn. Ik kocht vorige week de Rouge edition velvet van Bourjois en dat was een heel goede keus. Ik wist niet wat ik kon verwachten alleen dat het tweede product van Bourjois gratis was. Tja, dan gaat het fout, haha! Of in dit geval goed, want deze vloeibare lipstick voelt heel prettig aan en blijft lekker lang zitten.

bourjois rouge edition velvet

Ik nam de tint Frambourjoise #02 mee naar huis om te testen en kwam er vervolgens achter dat ik de kleur prachtig vind. Dat klinkt misschien een beetje stom maar in de winkel leek de kleur me juist niet zo mooi. Het licht van de lampen in de winkel deed de kleur van deze lipstick wat harder overkomen. Maar op de huid en de lippen zie je pas die mooie frambozenrode tint naar voren komen, love it!

bourjois rouge edition velvet

Ik draag deze lipstick al de hele week en heb opgemerkt dat het goed blijft zitten. De lipstick breng je vloeibaar aan maar droogt al snel op tot een matte finish. Vervolgens kan ik er mee eten, drinken en heel veel kletsen zonder dat de lipstick vervaagt. De lipstick vervaagde wel iets sneller toen ik iets vettigs had gegeten zoals patat maar verder bleef het perfect zitten.

vloeibare matte rode lipstick

Daarnaast vind ik dat deze lipstick ook echt als “velvet” aanvoelt, heerlijk zacht voor mijn huid en op de lippen. De meeste matte lipsticks drogen namelijk mijn huid uit maar deze van Bourjois doet dat niet. Yes, ik ben erg blij met deze lipstick en ga op zoek naar meerdere kleurtjes. De lipsticks kosten €13,99 per stuk maar dat vind ik ze meer dan waard.

Wat vind jij van deze matte vloeibare lipstick?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Instagram, thanks!

bourjois rouge edition velvet in  frambourjoise

vloeibare rode lipstick van Bourjois

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.