MAC Soar lip pencil

MAC Soar lip liner werd door Kim Kardashian getipt als de lip liner die Kylie Jenner gebruikt. Zelf had ik de lipstick in de kleur Twig van MAC al gevonden als dupe, maar ik wilde toch nog deze lip liner er bij hebben. Ik heb nu namelijk aardig wat lipsticks en lipglossen die er mooi bij passen. Daarnaast hebben mijn lippen geen duidelijke contouren vanwege weinig pigment, dus een lip liner is dan handig.

mac soar lip pencil

Tevens is dit mijn eerste MAC lip pencil en ik moet zeggen dat ik het een heel fijn lip potlood vind. Het is naar mijn mening een mooie kleur en de textuur van de lip liner is heel fijn. De textuur is namelijk romig en het potlood geeft gemakkelijk kleur af. Dus je hoeft niet veel druk uit te oefenen om kleur tevoorschijn te toveren. Overigens kun je een soortgelijk product vinden bij Gosh voor een lagere prijs.

mac soar lip pencil swatches

Persoonlijk vind ik de kleur echt prachtig maar โ‚ฌ15,- voor een lip liner is best prijzig. Zeker als je deze elke dag gebruikt en dus vaak slijpt en er daardoor snel doorheen bent. Daarnaast is deze lip liner niet waterproof dus ik moest de lip liner wel vaker bijwerken dan ik had gedacht. Op zich is dat niet zo heel erg maar soms wil ik er gewoon geen omkijken naar hebben. Al met al is het een goede lip liner maar of ik er weer โ‚ฌ15,- aan uit zal geven, dat weet ik nog niet.

Wat vind jij van deze lip liner?

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

mac soar lip liner review

kylie jenner lip liner mac soar

mac soar lip pencil review

kylie jenner lips

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.