OPI Washington DC collectie

Kerry Washington wat ben je mooi en wat vind ik het tof dat je met OPI samenwerkt. De OPI Washington DC collectie is namelijk prachtig! Ik kreeg zelf zes kleuren om te testen en ik ben fan. De collectie bestaat uit vijftien mooie elegante kleuren voor de aankomende herfst. Niet dat het seizoen mij tegenhoudt om alvast de kleuren te dragen, haha! Laten wij snel naar de swatches van de OPI Washington DC collectie* kijken.

opi washington dc collectie

Op de foto’s in dit artikel zie je dus zes van de vijftien kleuren. Ze zijn allemaal perfect van structuur zoals ik van OPI gewend ben. Ik breng altijd twee laagjes van de nagellak aan en zoals je op de swatch foto’s kunt zien is de dekking dan perfect. De collectie bestaat uit diverse herfstkleuren zoals het geel van verkleurende blaadjes. In de collectie vind je ook enkele groene, rode, oranje en een zeer diepbruine tint.

opi washington dc collectie swatches

Helaas heb ik niet alle kleuren ontvangen, dus ik kan ze niet allemaal laten zien. Ik kan je wel vertellen dat de kleuren OPI by popular vote, Yank my doodle en Shh… It’s top secret mijn favoriete kleuren zijn. Daarnaast vind ik deze collectie sowieso erg goed, met name omdat er echt voor elk wat wils tussen zit. Eindelijk weer eens een collectie met veel neutrale tinten zonder glitters en glans. Yes, de OPI Washington DC collectie is echt perfect voor de komende herfst!

Wat vind jij van deze collectie?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mijn blog via Bloglovin voor meer updates, see you there!

opi washington dc collection

opi washington dc collectie review

opi kerry washington

Never a dulles moment, Freedom of peach en Yank my doodle

opi kerry washington collection

OPI by popular vote, Stay off the lawn en Shh… It’s top secret!

opi washington dc collectie swatches

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.