Dokter Leenarts badlotion

Als je net als ik eczeem hebt dan zijn de herfst en de winter niet je beste vrienden. Ik merk namelijk nu al dat mijn huid reageert op de kou. Mijn lippen en mijn voorhoofd hebben het zwaar. Ze drogen nu al uit door het koudere weer. De rest van mijn huid droogt uit omdat ik warmer water gebruik tijdens het douchen omdat ik het koud heb. Dokter Leenarts heeft daar iets op verzonnen en dat laat ik je graag zien.

Ik kreeg namelijk de dokter Leenarts badlotion om te testen. Deze badlotion is volgens dokter Leenarts 100% zeep en parfumvrij. Dat is perfect voor mensen met een zeer droge huid en natuurlijk ook voor mensen met bijvoorbeeld eczeem. Daarnaast bestaat de lotion uit 66% olie wat op je huid achterblijft ter verzorging. Om allergische reacties te voorkomen vind je er geen geurstoffen, conserveermiddelen of wolalcoholen in terug.

dokter leenarts badlotion

Helaas heb ik geen bad dus testte ik deze lotion uit onder de douche. Het is wel een beetje gek om deze lotion te gebruiken. Als je een (verzorgende) body wash gewend bent dan mis je ineens het schuimende effect. Echter is de lotion net zo makkelijk aan te brengen als een body wash. Ik merkte na gebruik van deze lotion meteen verschil op. Zo is mijn huid minder droog en heb ik geen last van een trekkerig gevoel.

Tevens voelt mijn huid niet plakkerig aan en heb ik ook geen last van jeuk of irritaties. Meestal kan ik niet tegen olie op mijn huid maar deze lotion spoel je tijdens het douchen voor een groot gedeelte af, waardoor ik geen last krijg van jeuk. Ik denk overigens wel dat je meer hebt aan deze lotion als je deze ook echt in bad gebruikt. Zo heeft de badlotion meer tijd om in je huid te trekken en heb je er denk ik meer aan.

dokter leenarts 100% zeepvrije badlotion

Tijdens het douchen spoel je ook een groot gedeelte weer af. Hierdoor moest ik meer van de lotion gebruiken dan dat ik in bad zou gebruiken. Zo ben je sneller door de lotion heen en de lotion kost €14,95. Best prijzig voor een product met maar vijf ingrediënten, daar ga je liever niet zo snel doorheen. Al met al is het wel een heel fijn product voor mensen met een droge huid zoals ik. Ik merkte namelijk direct verschil op, nice!

Toedeloe droge en trekkerige huid!

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij al eens iets van dokter Leenarts geprobeerd?

dokter leenarts zeepvrije badlotion

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.