Eerste indruk Max Factor Miracle match foundation

Yes, een nieuwe foundation! Nieuwe foundations vind ik altijd heel erg leuk om uit te proberen. Daarom vind je nu op mijn site een eerste indruk video van de nieuwe Max Factor Miracle match foundation. Deze foundation komt in augustus 2015 uit en zal dan in alle winkels liggen die Max Factor verkopen. De foundation zal €16,99 kosten maar je kunt ook even wachten op een leuke kortingsactie.

max factor miracle match foundation

Max Factor belooft dat deze foundation vijf pluspunten heeft voor elke vrouw. Zo beloven ze een nieuw soort siliconen ingrediënt dat zich gedraagt als moisturizer. Tevens zit er vitamine B, E en glycerine in de foundation. Door de licht reflecterende deeltjes zou de foundation nude overkomen met een satin finish. Tevens zou de foundation je huid van een medium dekking voorzien.

miracle match foundation van max factor

Als laatste zou deze foundation collectie voor iedereen de juiste tint bevatten. Volgens Max Factor kan dat omdat je meerdere tinten met elkaar kunt mixen, zodat je zelf de perfecte tint kunt creëren. Dat klinkt natuurlijk veelbelovend en daarom testte ik deze foundation uit in de onderstaande video. Als je benieuwd bent naar het resultaat, bekijk dan snel de video en laat mij weten wat jij er van vindt.

Zou jij deze nieuwe Miracle match foundation willen testen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij voor meer leuke updates via Instagram, thanks!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Esmeralda L

  Ik ben toch wel benieuwd hiernaar. inderdaad wachten op een kortingscode 🙂

  • Kaya-Quintana
   Esmeralda L

   Yes, goed plan!

 • Michelle Kaiser

  Ik ben toch heel erg benieuwd naar wat hij voor een gemengde huid zal doen, maar ik twijfel dus ik weet het niet. Qua kleur weet ik het sowieso niet zeker. Ik heb een beetje een MAC NC10/NC15 en mijn dagelijkse make-up is Catrice all matt plus foundation in 010. Dus ik weet niet of deze wat voor mij is.

  • Kaya-Quintana
   Michelle Kaiser

   😀