Enkellaarsjes van Fred de la Bretonière via Boots shoes

De bomen laten hun blaadjes al los en het wordt al aardig fris. Nog even en ik kan echt niet meer met blote voeten in pumps naar buiten. Gelukkig kreeg ik bij Boots shoes de kans om een paar laarzen uit te kiezen om de herfst mee door te komen. Ik was op zoek naar een laars met een stevige hak. Die zijn vaak lastig te vinden omdat met name in de herfst en winter juist meer platte schoenen verkrijgbaar zijn.

Gelukkig vond ik de toffe laarzen die je hier op de foto ziet. Deze vond ik dus in de webshop van Boots shoes en ze zijn van Fred de la Bretonière. Ik heb zelf nog nooit eerder schoenen van dit merk gehad, maar volgens een vriendin zijn ze heerlijk om op te lopen en kun je er jaren mee doen. Klinkt goed als je het mij vraagt dus bestelde ik maat 39, die helaas iets te groot uitviel. Gelukkig had ik al snel maat 38 in huis na een belletje met de klantenservice.

boots shoes

Maat 38 is echt perfect en de laarzen zitten lekker stevig. Na het werken in een schoenenwinkel weet ik precies waar ik op moet letten als het om goede schoenen gaat. En deze laarzen zijn echt van prachtige kwaliteit. Ze zijn van taupe suede/nubuck met een laagje er overheen dus ik moet ze wel goed insprayen zodat het leer soepel blijft. De hak is lekker stevig dus hiermee kan ik het slechte weer tijdens de herfst en winter wel mee overleven.

Welke schoenen zou jij uitkiezen en meteen bestellen in de webshop van Boots shoes?

Kaya-Quintana

P.S. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Boots Shoes.

boots shoes webshop

fred de la bretoniere rustico antilope

laarzen met hoge hak van fred de la bretoniere

laarzen met blokhak boots shoes

winterlaarzen dames boots shoes

 

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.