Hema blush en highlighter stick

Steeds meer merken komen uit met producten in de vorm van een stick. Hema bedacht daarom de blush stick en de highlighter stick. De sticks kosten €5,- per stuk en van de blush sticks zijn meerdere kleuren beschikbaar. Zelf kreeg ik een blush stick in kleur nummer #3 en een highlighter stick. Uiteraard heb ik beide op de foto gezet en swatches gemaakt. Eerder kreeg ik een soortgelijk product van Smashbox, en ik ben benieuwd naar de verschillen.

hema blush stick

hema highlighter stick

Laten wij maar beginnen met de blush stick. De stick ligt prettig in de hand, want deze is wat dikker van vorm. De blush zelf kun je gemakkelijk omhoog draaien en gebruiken. Tijdens het swatches kwam er meteen aardig wat kleur vanaf. Echter moest ik wel aardig wat laagjes aanbrengen om de kleur intens over te laten komen. De blush stick laat eerder een zachte glow achter en is gemakkelijk uit te werken.

hema blush stick swatches

hema highlighter stick review

Bij de highlighter stick merkte ik meteen op dat er iets minder glans vanaf kwam, dan dat ik had verwacht. Ik moest aardig wat laagjes aanbrengen om de glans op te bouwen, zodat ik er een goede foto van kon maken. De highlight zelf vind ik wel erg mooi, omdat er geen grove glitters inzitten. Hierdoor kun je een heel zachte glow creëren en dat vind ik erg mooi. Je zou de blush en de highlighter ook gemakkelijk samen kunnen gebruiken.

hema blush stick review

hema blush stick swatches

De structuur van beide sticks is namelijk erg romig. Hierdoor kun je beide goed in elkaar vervagen. Voor €5,- zijn de sticks een leuk product en kun je mooie natuurlijke tinten vinden in de blush stick collectie. Zelf zou ik niet een blush stick kopen, met name omdat ik het niet prettig vind werken. Daarnaast vind ik de blush sticks van Hema niet intens genoeg. De highlighter stick vind ik dan weer wel fijn. Zeker als ik tijdens een avond feesten even snel mijn highlight wil bijwerken voor een fotomomentje.

Wat vind jij van de blush en highlighter stick?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

highlight stick

hema blush stick swatches

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.