Vijf dingen waar ik echt blij van word

Het is tijd voor iets leuks! Daarom vertel ik je in dit artikel over vijf dingen waar ik echt blij van word. Met name omdat het leven al zo druk is en ik zelf regelmatig vergeet dat ik een hoop dingen heb waar ik blij van word. Ik vind dat ik daar best weleens bij stil mag staat. Mijn leven zou namelijk niet zo leuk en prettig zijn zonder al deze dingen. Zeuren als dingen niet goed gaan doe ik genoeg, maar blij zijn met wat ik heb kan ik wat vaker doen. Let’s go!

Bugaway spinnenvanger

Ik stond net nog te gillen in de badkamer omdat ik schrok van een spin op de muur. Waarom ik bang ben voor spinnen weet ik niet. Ik krijg letterlijk de kriebels als ik er eentje in mijn ooghoek naar mij zie zwaaien. Mijn spinnenvanger kocht ik toen ik net op mijzelf woonde. Ik kan nu gemakkelijk spinnen vangen en naar buiten gooien. Ik hoef niet heel dicht bij te komen en ik hoef ze niet dood te maken, iedereen blij!

Ikea Toftbo badmat

Deze badmatten kosten maar €7,99 bij de Ikea en ze zijn in allerlei kleuren beschikbaar. Ik leerde deze badmatten kennen toen ik ziek was en bij mijn ouders bleef slapen. Daar plantte ik mijn voeten na het douchen op het zachtste badmatje ooit. Ik kocht meteen drie stuks in het wit voor mij eigen badkamer. En ik heb nu nooit meer last van de koude vloer en water wordt goed opgenomen. Daarnaast blijven ze perfect in vorm en mooi van kleur, love it!

ikea badmatPIN IT!

Mijn lieve Jorrie

Jorrie is mijn lieve chihuahua. Eigenlijk heet hij Dior, want zo heeft zijn vorige eigenaar hem genoemd. Toen Jorrie anderhalf jaar geleden bij mij kwam wonen was hij voor alles bang. Ik werd regelmatig gebeten en hij plaste constant in huis. Nu is hij weer een blij hondje wat huppelt als ik thuis kom. Hij houdt van knuffelen, lekker eten en is gek op wandelen. Hij voelt zich nu eindelijk thuis en vertrouwd mij helemaal. Ja, daar ben ik best trots op!

Macbook pro

Mij Macbook pro kocht ik enkele maanden geleden, omdat mijn Imac het steeds vaker laat afweten. Mijn Macbook is een opgevoed monster met extra werkgeheugen, zodat ik er nog heel wat jaren mee kan doen. Ik ben echt verzot op mijn Macbook, mijn volledige kantoor zit erin. Ik kan overal werken en ik hoef mij nooit zorgen te maken dat iets niet werkt. Ik was zo’n €1800,- kwijt en ik zou het zo weer doen.

Ik ben blij met jou

Het is waar, ik ben blij met jou. Met name omdat ik weet dat het niet vanzelfsprekend is dat jij mijn artikelen leest. Het is niet vanzelfsprekend dat je de moeite neemt om mij te volgen. Voor mij ben je niet een van mijn unieke bezoekers, maar een van mijn lezers. En daar ben ik trots op. Want in een wereld waar veel mensen zich niet interesseren in een ander, heb jij blijkbaar interesse in mij en mijn woorden. En daar mag je als mens best eens bij stilstaan.

Wow, wij zijn alweer aan het einde van dit artikel. Ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt gekregen om na te denken over de dingen waar jij blij van wordt. Ik hoor natuurlijk graag welke dingen dat zijn, laat dus een comment achter and let me know!

Thanks doll,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram via @KayaQuintana voor meer snelle updates, see you there!

blijPIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana