How to: Lol met arm candy

Arm candy, I love it! En dan heb ik het niet over het aan de arm hangen van een knappe man. Al wil ik dat best wel doen bij Johnny Depp, Arie Boomsa of Vin Diesel, haha! In dit geval zal ik het niet over heerlijke mannen hebben, maar wel over armbanden. Ik heb lange tijd weinig gebruik gemaakt van dit soort accessoires. Zonde! Want je kunt er zoveel mee doen en het hoeft je maar weinig tijd en geld te kosten.

Mooie armbanden kun je voor een klein prijsje kun je vinden bij H&M, Six, Accessorize, V&D en online. Zelf vind ik het leuk om duurdere items met goedkopere items te mixen. Over het algemeen investeer ik liever in duurdere accessoires omdat die langer mee gaan. De goedkopere sieraden verkleuren snel, breken en steentjes en bedeltjes vallen er snel af. Maar als je goed oplet, vind je tussen de budget versies ook mooie items. Op dit moment heb ik een mooie mix van sieraden in alle prijsklassen.

Terug naar arm candy. Want hoe kun je sieraden inzetten om je outfit snel te upgraden? Let me tell you! Een trui is maar een trui, maar met een contrasterende armband maak je het outfit af. Op de onderstaande foto heb ik er bijvoorbeeld een vintage armband in een groene kleur over de mouw van mijn trui aan. Het is maar één armband maar door de kleur valt het subtiel op. Eén armband is voldoende als de kleur en de vorm van de armband zelf al een eyecatcher is. Daarnaast is het handig als je niet van al te veel poespas om je polsen houdt.

Armbanden stapelen vind ik ook erg leuk. Afhankelijk van het type armband kun je iedere keer een andere stijl weergeven. Op de onderstaande foto’s heb ik bijvoorbeeld doodshoofd armbandjes gemixt met neon roze barok armbanden. Een gewaagde combinatie maar omdat sommige kleuren uit beide type armbanden overeenkomen, kom ik er mee weg. In de mode hoeft ook niet alles logica te hebben. Nee, soms moet je het gewoon doen.

Bij de onderstaande foto’s heb ik kettingen als armbanden gebruikt. Een beetje creatief zijn mag best en dat maakt ook meteen je outfit uniek. Door lange armbanden meerdere keren om de pols te wikkelen krijg je ook een gestapeld effect. Het lijkt een beetje op een cuff maar dan van een hele lange ketting. Je kunt er voor kiezen om het bij één kleur te houden of meerdere kettingen met elkaar te mixen. Alles kan, alles mag, als jij het maar mooi vindt.

Ketting van BLY sieraden

Los gaan met unieke stukken is ook erg leuk. Zo kocht ik tijdens de zomer een hand harness van Regal rose. Ik ben echt dol op dit sieraad want ik heb er iets meer voor betaald en ik heb er nog niemand anders mee gezien. Deze armband/ring combinatie draag ik altijd alleen. Aan mijn andere hand schuif ik dan meestal wat opvallende ringen. Ik ben namelijk gek op de boho chique stijl. En als ik daar geen zin in heb, dan houd ik het enkel bij de hand harness voor een minimal look.

Hopelijk heb je ondertussen alweer wat ideeën opgedaan. Trek je lades en kastjes weer eens open en gebruik wat je al hebt. Koop er wat nieuwe armbanden bij en maak er een mooi mix van. Arm candy word namelijk erg onderschat. Zonde, wat je ziet armbanden eigenlijk heel snel. Aangezien de meeste mensen veel met hun handen werken en de polsen daar aan vast zitten, kun je er al snel mee opvallen. Een simpel t-shirt is zo een stuk stoerder of liever. Een zwart cocktailjurkje ziet er ineens een stuk chiquer uit met wat glanzende armbanden er bij. En wie ziet er nu niet graag leuk uit binnen een paar seconden?

Are you ready to arm candy?

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Anni

  Leuk! Die een na laatste vind ik mooi! Ben zelf meer van dunne, niet te opvallende armbandje, maar dan wel meerdere.

 • MissEvie.nl

  Ik vind ze echt super leuk gecombineerd! Ik draag zelf 1 armband, altijd dezelfde van Pandora 🙂 die past bij mij. Niet te groot niet te klein en helemaal op mij afgestemd 😉

  • Kaya-Quintana
   MissEvie.nl

   Pandora is ook heel leuk! Maar ik kom er gewoon nooit aan toe om er eens goed voor te gaan zitten. Ze hebben zoveel!

 • MySuperSweetLife

  Wat heb jij mooie armbanden!
  Leuk artikel!
  Liefs

 • naz

  echt een leuke artikel hih xx

 • Lilly

  Heeeel tof artikel! Echt mega leuk! Ik ben zoveel bezig met sieraden, gewoon elke dag! Ik surf op internet naar informatie, filmpjes en het is zo leuk! Ik heb nu een derde gaatje laten schieten en daarom zoek ik zoveel, eerst dacht ik wow wat ben ik er veel mee bezig en wat google ik veel, maarja so what, want je bent niets voor niks een vrouw! ^^ Ga nu gelijk even wat oorknopjes enzo uitzoeken die kapot zijn! Waren beetje kinder oorbelletjes van die cupcakes enzo, en alle oogjes zijn eraf! 0_0