Huidverzorging: Dr. Organic body wash, parabeen, sls en parfum vrij

Vorige week stond ik een beetje om me  heen te kijken tijdens het douchen. Dat doe ik eigenlijk altijd tijdens het douchen, haha! Even kijken welke producten ik wilde gebruiken voor mijn haar. En toen werd ik aangenaam verrast door een nieuw product. Er stond namelijk een nieuwe fles Dr. organic body wash bij. Deze had ik nog nooit eerder gezien in mijn douche en hij blijkt ook nog eens heel gezond te zijn.

Deze body wash is van het merk Dr. Organic. Mijn moeder had deze body wash blijkbaar cadeau gekregen van mijn neef. Het bijzondere aan deze body wash is dat hij op basis van organische olijfolie is. Olijfolie staat bekend om de verzachtende en hydraterende werking. Dat is perfect voor in je body wash want het droogt je huid minder of niet uit. Omdat er pure organische olijfolie word gebruikt voor deze body wash, kan de kleur van de wash per fles verschillen. Niks om je zorgen om te maken als de kleur dus eens ietsje anders is. Het product is met een iets andere kleur nog steeds goed.

De achterkant van de fles had nog een verassing voor me. Er staat namelijk op dat deze body wash parabeenvrij is maar ook SLS vrij. Er zitten geen kleurstoffen, geuren of “harde” goedhoudende ingrediënten in. En ik moet zeggen dat ik dat ook echt heb gemerkt. Ik heb deze body wash namelijk eventjes van mijn moedertje lief “geleend” en geprobeerd. Ik had geen jeuk, mijn huid was niet droger geworden en het voelde prettig aan. Daarnaast was ik ook blij dat ondanks dat er olie in deze wash zit, er geen olieachtig laagje op mijn huid achterbleef.

PIN IT!

Maar waar kan je deze body wash dan kopen Kaya? Hihi, ik heb het even voor je opgezocht. Ik vond via Google De tuinen website waarop een groter assortiment staat van Dr. Organic producten. Deze body wash met olijfolie staat niet op de site. Maar een zelfde body wash met Aloë vera kost €7,99. Ik neem aan dat dezelfde prijs geldt voor de olijfolie en Rose otto versie want die bestaat ook. Je betaald iets meer dan je gewend bent maar dan heb je wel een parabeen en sls-vrije body wash.

I like it!

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij zelf ook zo’n mooi natuurlijk product ontdekt? Deel het met ons!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Sam Meijer

  mijn zus zweert bij de royal jelly van hetzelfde merk met shampoo en creme spoeling, krijg er zelf snel vet haar van, dus moet misschien een andere soort uitkiezen

 • LindaB

  Ik ga eens kijken, klinkt mij goed in de oren!

 • Christa Janse

  Dr. Organic is fijn! Ik gebruik zelf de olive gezichtsscrub & gezichtsmasker en de honey face scrub! Naderhand ben ik altijd superzacht 🙂

  xxx
  Christa

 • Jorinde

  lijkt me een fijn product!