Kardashian beauty honey stick lip gloss

Keeping up with the Kardashians is zeker weten mijn guilty pleasure. Ik krijg al jaren deze reality tv serie en blijf het leuk vinden. De drie zussen zijn prachtig, maken toffe dingen mee en ze zien er bijna altijd tip top uit. Een tijdje geleden besloten ze daar gebruik van te maken en hun eigen make-up lijn op te zetten. Deze lijn heette eerst Khroma beauty maar is later naar Kardashian beauty veranderd.

Honey stick lip gloss nude

Honey stick lip gloss nude setjes

Ik was al heel lang nieuwsgierig naar de producten van de Kardashians want alles ziet er heel mooi en girly uit. Ik besloot via bol.com een aantal lipglossen te kopen aangezien lipgloss veilig is om te testen. Ik kocht drie setjes waarin je een lipliner, lipstick en lipgloss kunt vinden. De setjes bestaan dus uit twee producten om de perfecte nude lip te creëren. Uiteraard is er een setje van Khloe, Kourtney en Kim beschikbaar in hun favoriete nude tinten.

kardashian beauty lip gloss set

Kourtney’s kleur heet In the nude en is zoals je op de foto kunt zien, de meest beige nude uit het rijtje. Naar mijn mening is deze lipgloss set echt de mooiste nude lipgloss in de Kardashian beauty collectie. Deze lipgloss staat denk ik het beste bij getinte dames omdat deze lipgloss niet te licht en niet te donker is. Bij deze lipgloss zou je ook los kunnen gaan met diverse kleuren eyeshadow of een intense blush.

in the nude lipstick kardashian beauty

In the nude lipstick

In the nude lipstick kardashian beauty

In the nude lip gloss

kourtney in the nude lip gloss

In the nude lipliner, lipstick en lip gloss over elkaar heen

kourtney in the nude lip gloss

De lipliner, de lipstick en de lipgloss

Khloe’s lipgloss setje bevat de lipgloss In the buff en deze lipgloss is behoorlijk bruin. Deze lipgloss vind ik veel te bruin voor mijzelf. Het lijkt net of ik iets teveel aan de chocolade heb gezeten. Gelukkig kan ik deze lipgloss nog wel gebruiken over een lipstick heen als extra laagje glans. Deze lipgloss vind ik wel mooi maar ik vind deze tint eerder geschikt voor een dame met een donkere huid. Die krijgt dan het perfecte nude effect met deze lipgloss.

kardashian beauty in the buff lipstick

In the buff lipstick

kardashian beauty in the buff lipgloss

In the buff lipgloss

kardashian beauty in the buff lipgloss set

In the buff lipliner, lipstick en lipgloss over elkaar heen

khloe in the buff lip gloss

De lipliner, de lipstick en de lipgloss

Als laatste is er Kim’s lipgloss setje waarvan de lipgloss In the flesh heet. De naam is niet heel erg elegant maar de kleur is wel mijn favoriet. Deze nude lipgloss heeft namelijk een milky roze tint en zoiets zoek ik al jaren. Ik kon zo’n tint nergens vinden, zelfs niet bij MAC en MUFE die meestal alles hebben. Gelukkig heb ik er nu eentje gevonden en ik vind deze lipgloss ook het mooiste staan bij mijzelf.

kardashian beauty in the flesh lipstick

In the flesh lipstick

kardashian beauty in the flesh lipgloss

In the flesh lipgloss

kardashian beauty in the flesh lipgloss set

In the flesh lipliner, lipstick en lipgloss over elkaar heen

kim in the flesh lip gloss

De lipliner, de lipstick en de lipgloss

Ik kocht ook nog een losse lipgloss genaamd Wild honey, hier ben ik ook helemaal weg van. Deze lipgloss heeft veel meer pigment en glanst als een gek, awesome! Deze kleur wordt omschreven als nude met een gouden shimmer. Toch vind ik deze lipgloss meer neigen naar een oranje/perzikkleurige tint wat ik erg mooi vind. Daarnaast blijven deze lipglossen zeker vijf uurtjes zitten op mijn lippen, een groot pluspunt.

kardashian beauty wild honey lipgloss

WIld honey lipgloss

wild honey lipgloss kardashian beautyPIN IT!

Ik kocht deze lipglossen dus via bol.com waar ze normaal gesproken €13,95 kosten maar nu tijdelijk €10,46 door 25% korting. De lipgloss setjes kosten normaal gesproken €17,95 maar nu dus maar €13,46. Persoonlijk vind ik dat nog wel een redelijke prijs aangezien luxere lipglossen meestal veel meer kosten. Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe lipglossen en heb er gister nog drie extra besteld.

Uiteraard komt er nog een uitgebreid review maar voorlopig laat ik je alvast de swatches zien,

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

au naturel beauty lipgloss set kardashian beauty

De lipstick en lipliner in één

kardashian beauty honey stick lipgloss

In the nude, Wild honey, In the flesh en In the buff

kardashian beauty lip gloss

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana