Kiko Creamy colour comfort lip liner 301

Aaah, eindelijk kan ik mijn nieuwe Kiko creamy colour comfort lip liner laten zien. Ik kocht kleur nummer 301 waarvan ik helaas geen naam kan vinden. Het is in ieder geval een mooie zachtroze tint met kleine zilveren glansdeeltjes. Ik zie deze kleur niet op de site staan, dus nu ben ik een beetje bang dat deze niet meer verkrijgbaar is. Ze hebben ongetwijfeld nog wel een voorraadje in de winkel. Maar voordat je gaat shoppen, geef ik je eerst mijn mening. Let’s go!

Kiko Creamy colour comfort lip liner

De Kiko creamy colour comfort lip liner kostte mij €4,95. Volgens Kiko is deze lip liner long lasting, creamy en waterbestendig. Tevens is de lip liner hypoallergeen en vrij van parabenen. En er zijn met name roze en bruine tinten verkrijgbaar. De lip liner is zoals beloofd creamy qua structuur en makkelijk aan te brengen. De lip liner is ook goed gepigmenteerd en je ziet direct voldoende kleur verschijnen. Je hoeft weinig druk te zetten een laagje van deze lip liner verzorgt een goede dekking.

Kiko Creamy colour comfort lip liner review

Zoals beloofd blijft de lip liner lang zitten en zelf als ik wat vettigs eet. Ik moet dan wel een beetje bijwerken, maar dat vind ik persoonlijk niet heel storend. Het is namelijk niet zo dat de kleur direct verdwenen is, het wordt alleen iets minder intens. Het enige wat ik minder prettig vind is dat deze lip liner wat troef aanvoelt. Als ik mijn lippen over elkaar heen wrijf voelt het allemaal wat stroef en droog aan. Het is niet super erg, maar ik merk wel dat mijn lippen aan het einde van de dag wat schilferig zijn.

Kiko Creamy colour comfort lip liner 301

Tevens zitten er soms wat losse velletjes op mijn lippen na het verwijderen van de Kiko creamy colour comfort lip liner. Als laatste kan ik je nog vertellen dat ik deze lip liner niet zo handig vind als basis onder een lipstick. Met name omdat de lip liner zilveren glansdeeltjes bevat die de kleur van je lipstick kunnen beïnvloeden. Ik gebruik deze lip liner dan ook liever op zich. Want eerlijk is eerlijk, de kleur is wel echt heel erg mooi!

Kiko Creamy colour comfort lip liner

Op dit moment denk ik dat deze lip liner niet opnieuw zal aanschaffen vanwege het uitdrogende effect. Ik vind het echt heel vervelend als mijn lippen aan het eind van de dag droog en kapot zijn. Ze voelen door de lip liner ook ietwat stug aan. Als je geen last hebt van droge lippen dan is de Kiko creamy colour comfort lip liner echt een toppertje. De prijs-kwaliteitverhouding is naar mijn mening aardig goed, evenals de grote kleurselectie.

Wat vind jij van deze lip liner, hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Shine bright like a diamond!

Kiko lip liner review

Kiko Creamy lip liner

Kiko Creamy colour comfort lip liner swatch

Kiko Creamy colour comfort lip liner 301

Kiko Creamy colour comfort lip liner 301 swatches

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.