Lifestyle: 30 day squat challenge update 1

Het is tijd voor mijn eerste 30 day squat challenge update, check hier mijn before pictures. Er zijn nu twee weken voorbij en heel veel spierpijn heb ik niet, maar ik voel mijn spieren zeker wel werken. Ik heb altijd al veel kracht in mijn benen gehad omdat ik vroeger aan turnen deed. En ik merk dat ik deze squat challenge qua oefeningen niet erg zwaar vind. Ik merk wel dat ik soms vergeet dat ik mijn squats nog moet doen.

squat challenge update kaya quintana

Daarom heb ik deze week twee keer de oefeningen van twee dagen op één dag gedaan. Hierdoor is het een stuk zwaarder en merk ik de volgende dag veel meer resultaat oftewel spierpijn op. Echter merk ik ook dat de challenge in week twee zwaarder wordt en week drie en vier worden pas echt pittig. Er komen namelijk steeds meer squats bij dus in week drie en vier is het niet meer handig om twee dagen in één te proppen.

30 day squat challenge update

In totaal heb ik twee rustdagen genomen omdat ik ziekjes was. Echter heb ik het tot nu toe goed volgehouden en merk ik resultaat op. De resultaten zijn niet mega goed te zien maar ik merk het wel een beetje. Zo merk ik dat de bovenkant van mijn billen iets aan het verhogen is. Daarnaast merk ik dat op mijn bovenbenen de spieren aan de zijkant beter zichtbaar worden. Nog even en ik heb malse kippendijtjes, haha!

30 day squat challenge

Wat ik nog het meeste opmerk is dat mijn dijen aan de binnenkant strakker aanvoelen. Toen ik wat dikker was had ik namelijk vrij weinig ruimte tussen mijn dijen, eigenlijk helemaal niet, haha! En voor de squat challenge was mijn huid daar een beetje slap geworden door het afvallen. Nu merk ik na twee weken dat de spieren en de huid daar weer wat steviger zijn, awesome!

squat challenge after two weeks

Tevens had ik op mijn heupen ook altijd net iets teveel vet en was mijn huid daar een beetje “jiggly” geworden. Door het squatten merk ik dat ik daar weer wat strakker aan het worden ben. Ik merk dus zeker wel resultaat op maar ik ben natuurlijk niet ineens magisch getransformeerd. Ik ga dus nog twee weken door en ik ben van plan om door te gaan met squats als de challenge is afgelopen. Een maand is natuurlijk niks als je echte langdurige resultaten wilt behalen.

Wat vind jij van mijn resultaten tot nu toe en hoe gaat het bij jou?

Kaya-Quintana

P.S. Meer squat challenge updates? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

30 day squat challenge before

Mijn billen voor de squats

squat challenge week 3

Mijn billen na twee weken

30 day squat challenge before

En de achterkant voor de squat challenge begon

squat challenge update week 2

En natuurlijk van de achterkant na twee weken

squat challenge before and after

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • diana

  hoi!

  zou ik je wat tips mogen geven?
  zo’n challenge is leuk en aardig maar echt resultaat ga je daar niet mee halen. je spieren voelen nu strakker omdat je elke dag ze inspant maar als je een weekje niks doet is dat ook weer weg.
  t best kun je squatten met gewicht. en dan met het gewicht dat je nog net 8-10 herhalingen kan maken. daar worden je billen echt ronder van.
  succes 🙂 je hebt een leuke blog btw.

  x diana.

  • Kaya-Quintana
   diana

   Daarom staat er ook in mijn artikel dat ik na de challenge door blijf gaan 😉 Idg bedankt voor je leuke comment!

   • diana
    Kaya-Quintana

    was niet verkeerd bedoeld he! 🙂 lees het nu nog eens terug en komt best betweterig over. maar wilde je alleen maar een tip geven.
    x diana.

    • Kaya-Quintana
     diana

     Oh no worries, ik had al bedacht dat je gewoon wilde helpen 😀

 • Alyssa

  Ik zie zeker verschil in je bovenbenen!!

  Alleen jammer dat je op de before zwart aan had… Bij de grijze is het beter te zien!
  Xxx

 • Adriana

  waar blijven de updates?? Ben zo nieuwsgierig haha.

  • Kaya-Quintana
   Adriana

   Er staat een nieuwe online 😀

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana