Nagellak: De mooiste nagellak kleuren voor de herfst

Het gaat mij een beetje te snel maar 21 september komt snel dichterbij. Op deze dag zal de herfst dan toch echt beginnen. Helaas pindakaas merken we het nu al aan het weer. In de winkels vind je daarom nu al herfstige mode en ditto kleuren. Tijd om onze nagellak daar op aan te passen. Deze winter zullen we namelijk veel donker groen, aardetinten, nudes en soms een fel kleurtje tegen komen. Voor €6,99 verwissel je met Rimmel binnen no time je nagellak in de juiste tint.

rimmel salon pro nagellak

Daarom stel ik je graag voor aan deze schatjes van Rimmel, die passen daar namelijk perfect bij. De Salon pro nagellak collectie van Rimmel bevat namelijk de perfecte nagellak kleuren waar je deze herfst veel aan zal hebben. Zo vond ik New romantic uit de Kate collectie, een zachte roze nude tint. Perfect voor de dames die wel verzorgde nagels willen maar niet al te los willen gaan met felle kleuren.

salon pro nagellak van rimmel in new romantic

New romantic #227

Ultra violet is een mooie paarse kleur die mooi zal staan bij de crèmekleurige kledingstukken die je bijvoorbeeld bij Zara en Mango kunt vinden. Paars was vroeger altijd de kleur voor de royalty, deze kleur is dus altijd een goede keuze. Ben je gek op koffiekleurtjes? Dan is de kleur Soul session perfect voor jou. Deze kleur is prachtig voor de dames die op kantoor werken en van zachte kleuren houden.

Rimmel salon pro nagellak in ultra violet

Ultra violet #312

Dan is er ook nog Peppermint, het vrolijke groene kleurtje en een goede dupe voor Mint candy apple van Essie. Deze kleur is perfect bij alle groene kledingstukken en accessoires van deze winter. Verschillende tinten groen met elkaar matchen zorgt voor een tof effect. Ben je eerder een pink lady? Dan moet je Isn’t she precious? eens proberen. Deze zachte roze tint past namelijk overal bij en is altijd lady like.

Welke kleur zou jij op je nagels dragen?

Kaya-Quintana

P.S. Meer nagellak nieuws? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

rimmel salon pro kate collection nagellak

Soul session #237

rimmel salon pro nagellak in peppermint

Peppermint #500

rimmel salon pro nagellak met lycra

Isn’t she precious? #247

Rimmel london salon pro nagellak

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.