Nagels: Glitzy milkshake manicure

Oeh, it’s so glittery! Ik blijf er maar naar kijken, want met mijn nieuwste nail art topper van Essence, lijken mijn nagels net snoepjes. Nu mijn nagels weer wat langer zijn, kan ik ze eindelijk weer van nail art voorzien. Daarnaast loop ik ook weer over van de inspiratie en dat deel ik graag met jou. Omdat deze nail art tutorial super makkelijk is, heb ik er geen video van gemaakt. Je kunt aan de hand van de plaatjes eigenlijk al zien wat ik gedaan heb. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

glitzy milkshake manicure

Gemak dient de mens, so let’s go! Begin met twee laagjes van Fiji van Essie. Deze kleur kan ik het beste omschrijven als een aardbeien milkshake van McDonalds. Die zacht roze/paarse kleur creëert Fiji op je nagels. Deze nagellak is wel een beetje doorzichtig, vandaar dat je er twee laagjes van nodig hebt. De twee laagjes nagellak moet je goed laten drogen, want anders kun je weer opnieuw beginnen omdat het snel beschadigt.

glitter nail art

Vervolgens breng je heel dicht op de nagelriemen, enkele laagjes van de Essence special effect topper aan. Deze topper heet #02 Circus confetti en bestaat uit heel veel verschillende kleuren glitters met een doorzichtige nagellak. Begin met een dun laagje en verspreidt daarna enkele glitters richting het einde van je nagel. Je kunt de glitter laag zo dik opbouwen als je zelf wilt, ik heb het bij drie laagjes gehouden.

Glitter nail art

Vervolgens moet je deze laagjes goed laten drogen en er een top coat over heen aanbrengen. Zo zorg je er voor dat alle glitters minimaal vijf dagen op je nagels blijven zitten. Als laatste kun je er over heen gaan met de Mava dry spray, die je nagellak super snel droogt en extra stevigheid verzorgt. Gotta love the fast stuff!

Uiteraard ben ik erg benieuwd naar jouw mening over deze nail art, let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Like dit artikel via Bloglovin, als je het leuk vind. Dank je wel!

Essie nagellak nail art

essie nail art topper

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Puck

  Heeei!
  Mij waren je mooie nagels gister al op gevallen bij je outfit of the day hihi 🙂
  Toen zij ik ook al dat ze er tip top uit zien!
  Echt een hele leuke nail art ik ga de Circus Confetti ook halen!
  Xx

 • Jorinde

  Wauw, mooi hoor!

 • femketje

  woah! awesome 😀 dit doet mijn nagellakverslaafde hartje sneller kloppen :3

 • janneke

  woooaauuw echt super mooi! ik ben nu bezig met een nagelverharder van 2weken maar als ik daarmee klaar ben ga ik ‘m zeker namaken! PRACHTIG! xxx13jarigmeisje

 • Sonja

  Supermooie nagels! En nog happy new year! XX

 • Amanda

  Ik ga hem een keer namaken. Ik vind hem leuk!

 • Bianca

  Mooi zeg, heel feestelijk!

 • Ingeborg

  Wauw! Super mooie nail-art

 • Lindsay

  Wauw, wat een mooie combi! Ik heb die topcoat ook, dus ga thuis meteen deze creatie proberen. Thanks for sharing! ^^

 • Anita

  Mooie creatie. Zo maak je van een simpel white polish een origineel flirty nailart.

 • joop

  Waarom draag je die ring als een debiel??

  • Jannekevz
   joop

   dat hoort zo.

 • Els

  Ik ben stad en land af geweest op zoek naar de glitter nagelak.
  DIe glitters zijn nergens te vinden.
  Waar zijn ze wel verkrijgbaar????