L’oreal collection privée lipsticks van Eva, Doutzen en Freida

Mix de mooiste vrouwen van diverse landen met elkaar en creëer er een nude lipstick collectie voor. Een goed plan als je het mij vraagt en dat vind L’oreal ook. L’oreal koos daarom Freida, Julianne, Jennifer, Eva en Doutzen uit en gaf hen allen een bijpassende lipstick. Ik zag de lipsticks toevallig voorbij komen in de Etos folder en rende vervolgens direct naar de winkel want ik vind de kleuren erg mooi.

l'oreal collection privée lipsticks

De lipsticks kosten €14,95 per stuk, behoren tot de Collection privée en ik kon er nog net drie te pakken krijgen. Ik heb Eva, Freida en Doutzen meegenomen. Eva is direct mijn favoriet geworden want deze lipstick heeft een perzik tintje. Perfect voor de zomer want het geeft mijn huid een oppeppertje door de warmte in deze tint. De kleur van Eva zal ongetwijfeld prachtig staan bij elke huidkleur omdat perziktinten sowieso een goede match zijn.

nude lipsticks doutzen, freida en eva

Freida is een taupekleurige lipstick met ietwat grijze/paarse ondertoon. In deze lipstick moet ik echt zin hebben omdat deze tint echt nude overkomt op mijn lippen. De kleur is bijna niet te zien wat wel weer erg mooi is bij een no make-up-make-up look. Deze lipstick bevat dan weer wel kleine glansdeeltjes die op de foto oplichten met een parelmoerglansje. Perfect als je getinte of donkere huid hebt want dan licht dat ietsje op.

l'oreal nude lipstick collectie

Freida, Doutzen en Eva

De kleur van Doutzen wil ik heel graag mooi vinden maar helaas valt deze het minste op bij mij. Ik moet er zeker vijf laagjes van aanbrengen om deze tint op te laten vallen. Heel jammer want als deze lipstick net iets meer pigment af zou geven dan was deze perfect. Ik vind deze kleur roze namelijk heel mooi maar op mijn lippen lijkt het net een getinte lipbalm. Dat kan mooi zijn maar ik heb toch liever net iets meer kleur.

Frieda's nude, doutzen nude en eva's nude lipstick

Freida, Doutzen en Eva

Over het algemeen voelen deze lipsticks wel echt heerlijk aan op mijn lippen. Ze doen me denken aan de Coco rouge lipsticks van Chanel. Met name de lipstick van Eva vind ik echt prachtig. Echter blijven de lipsticks niet zo heel lang op mijn lippen zitten. Na drie uurtjes zijn ze volledig verdwenen. Ik had Eva’s nude vandaag op mijn lippen en na een paar slokjes water nemen was de kleur verdwenen.

l'oreal nude lipstick collectie

Freida, Doutzen en Eva’s nude lipstick

Wat mij betreft zijn de drie kleuren die ik heb gekocht erg mooi. Toch vind ik de prijs iets te hoog aangezien zo snel van de lippen verdwijnen. Daarnaast is de kleur van Doutzen meer een getinte lipbalm en voor €15,- koop ik dan liever een lipstick die echt roze op mijn lippen eindigt. Uiteraard is de verpakking prachtig voor een drugstore lipstick maar ik ben blij dat ik ze tijdens een twee halen één betalen actie heb gekocht.

Vind jij deze lipsticks €15,- waard?

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, thanks!

l'oreal collection privee nude lipsticks

Freida's nude lipstick

Freida’s nude lipstick

Doutzen's nude lipstick

Doutzen’s nude lipstick

Eva's nude lipstick

Eva’s nude lipstick

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Sheling

  Wauw wat een prachtige kleuren allemaal!! Doutzen vind ik echt prachtig maar denk dat die voor mij net te licht is? En op zich zou ik er best 15 euro voor willen neer leggen al scheelt het niet veel met een Mac…. 🙂

  • Kaya-Quintana
   Sheling

   Ja klopt en dan ga ik liever naar MAC omdat je daar dan veel meer pigment in een lipstick krijgt ook al is het een nude lipstick

 • pamela

  ik vind die van eva super mooi! en die van doutzen vond ik ook al tegenvallen toen ik hem zag bij andere bloggers. erg jammer.

  • Kaya-Quintana
   pamela

   Ja, heel jammer dat die van Doutzen minder is want die vond ik zo mooi

 • femketje

  die eva kleur is mooi!