Zoeva penselen, eye liners en faux lashes

Super cool, een kerstcadeautje van Zoeva. Zoeva heb je vast al eens op mijn site voorbij zien komen. Ik maakte bijvoorbeeld een mooie blauwe look met één van hun potloden. Die look kun je hier bekijken. In dit artikel mag ik je een paar van hun nieuwe producten laten zien. Deze producten kun je vanaf 8 januari 2013 via de Zoeva webshop aanschaffen. Zoeva staat voor color, love en make-up dus dat beloofd veel goeds. Zeker in combinatie met de prijzen die voor iedereen op te brengen zijn.

zoeva brushes

Zo kun je bijvoorbeeld, met gemak, één of alle nieuwe penselen aanschaffen. Ik kreeg er vijf om uit te proberen en ze zijn heerlijk zacht en prachtig van vorm. Alle penselen op de Zoeva site zijn geschikt voor vegetariërs en voor alle dierenvriendjes. Ze zijn namelijk gemaakt van Taklon, synthetische vezels die goed in vorm blijven. Daarnaast zijn ze heerlijk zacht, gemakkelijk te reinigen en ze blijven mooi in vorm. Zo is er penseel nummer 110 face shape, 127 luxe sheer cheek, 142 concealer buffer, 223, petit eye blender en penseel 316 classic liner.

zoeva penselen

Zoeva heeft ook aan de eye liner addicts gedacht. De nieuwe Cat eye pen uitgevoerd in super zwart, is volgens Zoeva long lasting. Ik was direct onder de indruk van de dekkende formule en de applicator. Die is stevig maar niet te hard en goed onder controle te houden. De kleur is zoals beloofd heel zwart en één laagje dekt meer dan voldoende.

zoeva cat eye pen

Er zijn nu ook nieuwe potloden genaamd Graphic eyes die boterzacht over de huid heen glijden. Ik heb de kleur Nude reflection die op het eerste gezicht heel simpel lijkt. Maar eenmaal op de huid zie je deze kleur pas echt goed en de kleine glansdeeltjes komen spontaan tevoorschijn. Dit potlood is zo romig dat het perfect is voor dames met gevoelige oogleden. Je hoeft namelijk niet hard te drukken of te duwen. Het zit er zo op en het blijft er ook lang op zitten. Zowel de nieuwe Cat eye pen als dit nieuwe potlood, moet je er daarom echt af halen met make-up remover.

zoeva graphic eye pencil

Als laatste zijn er ook nog nieuwe faux lashes bijgekomen. Dit zijn accent lashes die je vanaf het midden tot aan de buitenste ooghoek aanbrengt. Perfect als je houd van die dramatische oogopslag of eens iets anders wilt proberen. Je kunt namelijk je eigen wimpers van mascara voorzien en de buitenste wimpers versterken met deze accent lashes. Hoe ze zitten weet ik nog niet, want dat moet ik nog uitproberen. Tot zover zien er in ieder geval prachtig uit en heb ik alweer super veel inspiratie voor looks met deze faux lashes.

zoeva faux lashes nude collection

Oeh, ik vind het zo spannend want wat zal ik van al deze goodies vinden? Ik ga ze snel uitproberen en ik houd je op de hoogte, zoals altijd. Uiteraard hoor ik graag alles over jouw ervaringen met Zoeva. Wat zijn jouw aanraders met betrekking tot merk?

Kaya-Quintana

P.S. Merry Christmas sweetheart!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana