Review: Charlotte Tilbury Kissing lipstick in Penelope pink

De make-up producten van Charlotte Tilbury worden behoorlijk gehypet. Daarom kocht ik vorige maand heel enthousiast de Bar of gold. De highlighter viel helaas heel erg tegen en ik was erg benieuwd of de Charlotte Tilbury kissing lipstick in Penelope pink beter zou werken. De kleur is in ieder geval prachtig, maar voldoet deze lipstick aan mijn eisen? Laten wij maar eens naar de resultaten kijken, let’s go!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet

Charlotte Tilbury kissing lipstick in Penelope pink

Product: Kissing lipstick in Penelope pink

Merk: Charlotte Tilbury

Cijfer: 7

Belofte: ‘Charlotte’s recept voor perfecte lippen. Verrijkt met een doorbrekend, geheim ingrediënt, de lipstick boom, een anti-oxidant die de lippen van nature beschermt tegen UV-straling en vervuiling van buitenaf. Gemengd met speciale wassen en pigmenten voor volle lippen die jou verzekeren van een blijvende indruk! K.I.S.S.I.N.G lipstick vormt perfect naar jouw lippen, wat ervoor zorgt dat de lipstick op zijn plaatst blijft,’ aldus de Bijenkorf.

Prijs: €30,- via de Bijenkorf.

charlotte tilbury kissing lipstick
Voordelen: De Charlotte Tilbury kissing lipstick in Penelope pink is een prachtige nude tint. De kleur vind ik echt fantastisch, met name omdat deze een zachtroze ondertoon heeft. Naar mijn mening is de kleur perfect om je lippen iets te benadrukken in het dagelijks leven. Met een lipgloss er overheen, kun je de lipstick iets intenser maken. De formule is zacht en droogt de lippen niet uit. De lipstick is makkelijk aan te brengen en heeft een medium dekking.

charlotte tilbury kissing lipstick review

Nadelen: Zoals je op de swatch foto’s kunt zien, is de Charlotte Tilbury kissing lipstick in Penelope pink niet makkelijk egaal aan te brengen. De medium dekking moet je echt opbouwen met twee of drie laagjes. De lipstick blijft op mijn lippen ook niet erg goed zitten. Na drie uurtjes is de lipstick alweer aan bijwerken toe en een drankje drinken helpt ook niet. Met een lip liner eronder blijft de lipstick iets langer zitten, maar deze verdwijnt alsnog in de fijne lijntjes van mijn lippen. Iets wat ik zelf erg lelijk vind staan.

charlotte tilbury lipstick review

Conclusie: Alhoewel de kleur fantastisch is en de formule prettig, zal ik geen nieuwe Charlotte Tilbury kissing lipstick meer kopen. De lipstick is niet langhoudend en gepigmenteerd zoals ik gewend ben van bijvoorbeeld MAC lipsticks. De verpakking is ook niet heel speciaal, aangezien ik eenzelfde lipstick huls ook vond bij Estee Lauder. Alleen is de versie van Estee Lauder net ietsje mooier, naar mijn mening.

charlotte tilbury lipstick review

Nee, ik zal geen tweede lipstick van Charlotte Tilbury aanschaffen. Ik geef mijn geld dan liever uit aan een MAC lipstick, die meteen een tientje minder kost. De Charlotte Tilbury kissing lipstick is geen slechte lipstick, maar ook zeker geen dertig euro waard. Ik denk dat je voor minder geld bij andere merken, lipsticks van een betere kwaliteit kunt vinden. Ik ga volgende keer weer voor een MAC of Dior lipstick, daarvan weet ik zeker dat zij echt goed blijven zitten.

Wat is jouw ervaring met Charlotte Tilbury lipsticks?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram en Snapchat via KayaQuintana, see you there!

Charlotte Tilbury kissing lipstick in Penelope pink

Charlotte tilbury penelope pink lipstick

charlotte tilbury penelope pink swatches

charlotte tilbury penelope pink swatch

penelope pink lipstick swatch

penelope pink lipstick review

penelope pink lipstick

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Mariska

  Ik vind ‘m wel heel mooi staan! Ik zie er in ieder geval zo niet vanaf dat ie lastig op te bouwen is :O jammer als een duur product toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet, maar hij is wel heel mooi 😀

  • Kaya-Quintana
   Mariska

   Ik heb drie laagjes gebruikt om het zo te krijgen. Ik ben denk ik gewoon verwend door MAC en Dior, haha

 • femketje

  ik vind het wel een mooie nude tint 😀