Sans soucis lipsticks

Een kijkje in mijn overvolle beautykast levert altijd een goede vondst op. Zo vond ik deze week twee lipsticks van Sans Soucis terug. Ik vond twee nieuwe kleuren genaamd Russet innocence en Berry temptation. Deze lipsticks behoren als het goed is tot de party collectie van Sans Soucis, waarin je ook een aantal oogschaduws en blushes kunt vinden. Ik besloot ze te testen en ik werd aangenaam verrast, want deze Sans Soucis lipsticks blijken heel erg prettig in gebruik.

sans soucis lipsticks

Ik kon helaas weinig informatie over Sans Soucis zelf vinden en de party collectie wordt ook niet duidelijk aangegeven op hun site. Gelukkig weet ik nog van een persevent dat ze van een speciale collectie zijn. De lipsticks kosten in ieder geval €15,75 per stuk en zijn online aan te schaffen. Alhoewel de kleuren bij de party collectie horen is Russet innocence perfect voor het dagelijks leven. Het is zoals je kunt zien een prachtige nude tint, die je eventueel kunt versterken door een lipgloss.

sans soucis Russet innocence en Berry temptation

Russet innocence en Berry temptation

Berry temptation lijkt in de huls wat bruiner dan op de lippen. Eenmaal aangebracht zie je een sterke paarse tint tevoorschijn komen. Beide lipsticks geven genoeg pigment af om de lippen met één laagje van genoeg kleur te voorzien. De structuur van de lipsticks vind ik echt fantastisch. Ze voelen boterzacht aan zoals een romige lip butter waardoor mijn lippen niet uitdrogen. De Sans Soucis lipsticks draag ik daarom de hele dag met plezier.

sans soucis lipstick review

Als laatste kan ik je nog vertellen dat deze lipsticks lekker lang blijven zitten. Alhoewel ze boterzacht aanvoelen geven ze niet zo snel af als ik had gedacht. Ik heb ze overdag slechts twee keer moeten bijwerken, heerlijk! Ik moet er wel bij zeggen dat ik deze lipsticks heb getest met een lip liner eronder. Zonder lip liner als basis bleven ze iets minder lang zitten en gaven ze iets sneller af.

sans soucis lipstick

Naar mijn mening vind je bij Sans Soucis goede lipsticks voor een mooie prijs. De kwaliteit is goed, de structuur is prettig en er zijn genoeg kleuren om uit te kiezen. Het is wel jammer dat de webshop weinig informatie geeft over de producten van dit merk. Ik kon niets vinden over de collecties, ingrediënten of andere fysieke verkooppunten. Als ze dat zouden aanpassen zou ik wellicht eerder iets van dit merk kopen. Zeker nu ik weet dat de lipsticks zo fijn zijn!

Wat vind jij van deze Sans Soucis lipsticks?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer updates, thanks babe!

sans soucis lipstick review

sans soucis lipstick

sans soucis lipstick swatches

Berry temptation en Russet innocence

sans soucis Berry temptation

Berry temptation is paarser in het licht

berry temptation lipstick swatch

russet innocence lipstick swatch

Russet innocence is in het licht meer nude

russet innocence lipstick

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  ik vind ze beide eigenlijk wel wat hebben 😀 sowieso is het een super fijn merk!

 • Karlien - Polished Cats

  wauw beide kleuren zijn echt wel geweldig
  liefs
  Karlien

  • Kaya-Quintana
   Karlien – Polished Cats

   Ja, beide kleuren zijn echt mooi!

 • theFamousSpot

  Ik ken het merk niet, maar de kleuren zien er ontzettend mooi uit! ❤

  • Kaya-Quintana
   theFamousSpot

   Yes, die kleuren zijn heel erg mooi 🙂

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana