Vlog 58: Een eetdagboek bijhouden

Oeh, het was een leuke maar lastige week wat eten betreft. Ik wilde namelijk een eetdagboek bijhouden zoals ik vroeger ook al eens deed. Echter is steeds bijhouden wat je eet behoorlijk confronterend en is steeds alles opschrijven ook weleens vervelend. Maar het is mij gelukt en in de onderstaande vlog vertel ik je alles over mijn eetdagboek. Ik ga er nog een paar weken mee door dus volgende week geef ik je weer een update.

Are you ready?

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Yara

  Leuke vlog! Zo inspirerend en motiverend om zulke video’s te bekijken. Super!
  Liefs,
  Yara

 • lysanne

  Leuke vlog! Ik herken mijzelf heel erg in je situatie en je brengt het mooi onder woorden! πŸ™‚

  • Kaya-Quintana
   lysanne

   Dank je wel πŸ˜€