30 day Squat challenge update 2

De 30 day squat challenge zit er voor mij alweer op en natuurlijk heb ik nu de resultaten voor je. Hoe effectief is 30 dagen squatten en is het voor herhaling vatbaar? Het verschilt natuurlijk per persoon maar in mijn geval kan ik echt resultaat zien. Na mijn eerste update is dit mijn tweede en laatste 30 day squat challenge update en kun je in dit artikel lezen hoe ik begon. Tevens kun je daar ook het squat programma vinden dat ik gebruikte.

squat challengePIN IT!

Laten we maar meteen de resultaten checken en starten met het zijaanzicht. Voor ik begon met de squat challenge zat er meer volume aan de onderkant van mijn billen. Nu lijkt het wat beter verdeelt te zijn en zit er ook meer volume bovenop. Als ik zonder kleding voor de spiegel sta dan zie ik zeker weten verschil. Mijn billen zijn aan de bovenkant een stuk boller en dat was precies wat ik wilde.

30 day squat challenge update

30 day squat challenge

Tevens merk ik dat de onderkant van mijn billen een beetje gelift zijn. Op de foto zie je dat goed aan de achterkant waar mijn dijen overgaan naar mijn billen. Mijn bovenbenen zijn sowieso nu slanker en de spieren zijn een stuk beter te zien. Aan de voor en zijkant van mijn bovenbenen zijn de spieren ook een stuk beter te zien. Ook als ik lekker relaxt sta kun je zien dat alles een stuk strakker is, whoohoo!

squat challenge update

30 day squat challenge update

Ook de binnenkant van mijn dijen zijn een stuk steviger. Ik merk dat de spieren daar echt goed aan het werk zijn gezet door de squat challenge. De binnenkant van mijn dijen waren voor de challenge namelijk een beetje jiggly. Nu zijn ze een stuk steviger en zijn de spieren daar iets beter ontwikkelt. Binnen dertig dagen kun je dus wel degelijk resultaat boeken. In mijn geval dus bollere gelifte billen en stevige bovenbenen.

squat challenge update kaya quintana

squat challenge resultaten

De 30 day squat challenge is wat mij betreft een echte aanrader. Het neemt maximaal een half uurtje van je dag in beslag en dat is prima vol te houden. Tevens is het programma dat ik gebruik niet al te zwaar. Uiteraard kun je niet verwachten dat een keertje deze challenge doen voor blijvende resultaten zorgt. Ik ben dus ook na de dertig dagen blijven squatten en ik merk steeds betere billen op. Door het schema dat ik volgde was het een stuk makkelijker om vol te houden. Je weet precies wat je moet doen en elke dag die je afstreept is extra motivatie.

Ik blijf nu zeker squatten, jij ook?

Kaya-Quintana

P.S. Like en volg via Instagram voor meer snelle updates, thanks!

30 day squat challenge update

Mijn billen voor de challenge

squat challenge update kaya quintana

Update na twee weken

30 dagen squatten

Mijn billen na 30 dagen squatten

squat challenge update

Voor de challenge van de zijkant

update squat challenge

Update na twee weken

30 dagen squatten resultaten

Mijn billen na 30 dagen

billen liften

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.