Huidverzorging: Olaz total effects CC cream

Zelf heb ik al een tijdje de Total effects 7 in 1 parfumvrije dagcrème van Olaz in huis. Deze dagcrème vind ik prettig omdat deze snel intrekt en mijn huid redelijk goed hydratereert. Om deze creme nog handiger te maken dan dat deze al is, heeft Olaz nu ook een CC cream oftewel een Complexion Corrector variant gelanceerd. Deze CC cream doet alles wat de gewone versie ook doet maar maskeert als extraatje ook nog eens alle tekenen van vermoeidheid.

olaz total effects cc cream

Tevens kun je er meteen je teint er mee ophalen en hoef je, als je daar geen zin in hebt, niet met make-up aan de slag. De CC cream zorgt volgens Olaz voor zeven punten en dat zijn: De huid opfrissen, hydrateren en verzachten, poriën minder zichtbaar maken, gelijkmatige veerkracht, verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en het verstevigd de huid.

olaz cc cream

Daarnaast heeft Olaz vitamine B3, B5 en E toegevoegd om de huid egaal te houden, te verzorgen en nog beter te hydrateren. Op dit moment heb je keuze uit twee tinten namelijk licht tot medium en medium tot donker. Uiteraard heb ik ze beide al even getest en ik kan in ieder geval rapporteren dat ze heel fijn aanvoelen op de huid. Qua teint moet ik nog even checken welke nu het beste bij mij past, aangezien er maar twee keuzes zijn.

olaz cc cream

Deze CC cream doet me overigens denken aan de BB cream van Garnier. De BB cream van Garnier is mijn favoriete drugstore BB cream en deze van Olaz zou daar nog eens bij kunnen komen. Als je zelf een CC cream van Olaz wilt proberen dan kost je dat €19,99 maar je kunt ook op een leuke kortingsactie wachten van de drogist. Ik ga in ieder geval nog even verder testen en ik houd je natuurlijk op de hoogte van mijn bevindingen.

Heb jij liever een CC of een BB cream?

Kaya-Quintana

P.S. Houd je van nieuwtjes? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

getinte dagcreme olaz

Links licht tot medium en rechts medium tot donker

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.