Summer sunset make-up met nude lips

Tijd voor een nieuwe video! Deze keer ga ik aan de slag met warme zomertinten en de NYX Loose pearl eyeshadows. De losse NYX pigments kosten slechts twee dollar, wat in onze valuta uitkomt op ongeveer €1,50. Deze losse pigmenten liggen al heel lang in mijn kast en ik gebruikte ze vroeger vaak voor fotoshoots. In de onderstaande video gebruikte ik mijn favoriete kopertint genaamd Penny. Zo ontstond de Summer sunset make-up look, do you like?

zomer make-up

Voor deze Summerset make-up look gebruikte ik zoveel mogelijk budget producten. Zo is de look voor iedereen redelijk betaalbaar en kun je ook eens iets nieuws proberen. Helaas kwam ik er wel te laat achter dat ik een studiolicht te weinig had aangezet. Hierdoor is de video iets te donker uitgevallen, maar zeker weten goed genoeg om te bekijken. Check dus snel deze mooie look en laat mij even weten wat je ervan vindt.

Ready, set, make-up!

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf op mijn Youtube kanaal voor meer video’s, thanks!

Ogen

Too Faced: Shadow insurence primer
Make Up For Ever: Aqua cream in Snow
NYX: Loose pearl eyeshadow in Penny en Nude
Rimmel: Glam eyes palette in Smokey brown
L’oreal: Super liner in het zwart
L’oreal: Telescopic waterproof mascara
Maybelline: Lash Sensational waterproof mascara

Gezicht

Rimmel: Lasting finish foundation in Soft beige #200
Maybelline: Fit me concealer #01
Ben Nye: Banana powder
Makeup Revolution: Blush palette in Sugar rush
MAC: Coppertone blush
Benefit: Precisely, my brow pencil #4

Lippen

Make Up For Ever: Aqua lip C1
Charlotte Tilbury: Penelope pink lipstick en Seduction lipgloss

summer sunset make-up

copper makeup

summer sunset makeup

winged eyeliner

koperkleurige makeup

copper makeup look

zomer make-up

sunset makeup

warm make up look

nude lips

Comments
 • femketje

  super pretty, i love it ;D

 • Maaike

  Ik vind dit echt een hele mooie look, en je hebt er ook een leuke video bij gemaakt! <3

  • Kaya-Quintana
   Maaike

   Dank je wel 😀

 • Anita

  Zebrapad effect hahaha! Geweldig! Love the look.

  • Kaya-Quintana
   Anita

   Hihi, dank je wel!

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana