Make-up: Makeup Revolution blush palette in Sugar rush

Aaah, eindelijk een blush palette waar ik echt heel blij mee ben. Het Makeup Revolution blush palette in Golden sugar is echt perfect! Dit palette bevat acht blushes met diverse finishes. De prijs is ook fantastisch want het palette kost je maar €12,95 via de Etos. Echter vond ik deze week het palette online voor de helft van de prijs. Wil je het blush palette nog goedkoper scoren, dan raad ik je zeker weten aan om even te googlen.

Makeup Revolution blush palette in Sugar rush

In het Makeup Revolution blush palette in Golden sugar vind je drie bronzers waarvan er eentje gebakken en gemarmerd is. De tweede is matte en de derde is geeft een zachte glow af. Daarnaast vind je in het palette vier gebakken blushes en een witgouden highlight. Veel dames geven aan dat enkele blushes uit dit palette, dupes zijn voor die van Hourglass ambient blushes. Dat is goed nieuws, want de blushes van Hourglass kosten veel meer geld.

Makeup Revolution blush palette in Sugar rush review

Uiteraard heb ik van alle blushes swatches gemaakt en ze eens goed getest. De blushes hebben echt prachtige finishes en zijn heel makkelijk aan te brengen. De pigmentatie ligt hoog en ze zijn heel makkelijk te vervagen over de huid. Er is bijna tot geen fall out tijdens het aanbrengen met een highlight of fan brush. Dat is erg fijn en daardoor zou ik dit palette ook graag toevoegen aan mijn make-up art kit. No fall out is awesome!

Makeup Revolution blush palette Sugar rush

Zoals je op de foto’s kunt zien geven alle blushes genoeg kleur af. Ze hebben allemaal een prachtige glans en verzorgen echt die moviestar glow waar ik naar op zoek ben. Je hebt ook maar twee dunne laagjes van een blush nodig, om die mooie glow te creëren. Alle blushes zien er prachtig uit in diverse type licht. Wat mij betreft zijn dit ook echte glamour blushes. Daarmee bedoel ik dat ze perfect zijn voor een avondje uit, want je zal ze op elke foto goed terugzien. De gemarmerde blushes hebben namelijk een prachtige foil finish.

Makeup Revolution blush palette in Sugar rush

Yes, dit palette krijg van mij een dikke tien. Had ik deze maar eerder gevonden, haha! Ik vind het een echte aanrader en door de prijs zal je er echt geen spijt van krijgen. Met name omdat de blushes geschikt zijn voor verschillende huidkleuren. De matte bronzer in het palette is voor de lichte en getinte dames ook prima te gebruiken als contourpoeder. De witgouden highlight is voor mij net iets te wit, maar de andere tinten zijn perfect. Ben je iets lichter dan ik, dan is deze highlighter perfect voor jou.

Ik zeg: Kopen!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, thanks!

makeup revolution sugar rush blush palette

Makeup Revolution blush palette Sugar rush

Makeup Revolution blush palette in Sugar rush review

budget blush palette

budget bronzer palette

hourglass ambient lights dupe

makeup revolution blush palette sugar rush swatches

De bovenste rij blushes

makeup revolution blush palette sugar rush swatches

makeup revolution blush palette sugar rush swatches

De tweede rij blushes

makeup revolution blushes

Sommige blushes hebben een prachtige foil finish

gouden highlight

De witgouden highlight

golden highlight

dusty rose blush

De dusty rose blush, tweede blush in de onderste rij

pink highlight

baked bronzer

De gemarmerde bronzer

baked bronzer

baked bronzer

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana