Nagels: Acryl nagels met natuurlijke finish

De onderstaande foto herken je vast wel. Dat is een foto van mijn eigen natuurlijk lange nagels, een jaar geleden genomen. Toen waren mijn nagels nog lang en sterk van zichzelf. Toen begon ik aan mijn nieuwe baan in een kledingwinkel en door het opruimen en de troep die daar elke dag ligt, waren mijn lange nagels binnen een maand verdwenen. Eerst dacht ik: ik kijk het nog even aan, ze groeien vanzelf wel weer aan. Nou, niet dus! Negen maanden later waren er enkel afgebladderde, gescheurde en zielige korte nagels over. En dus was het tijd voor actie!

natuurlijk lange nagelsPIN IT!

Afgelopen dinsdag had ik daarom na zo’n drie weken wachten eindelijk een afspraak bij D-nails. Ik had daar echt veel geluk mee want ze nemen geen nieuwe klanten meer aan. Gelukkig kon ik dankzij een klasgenootje nog op tijd terecht. Anderhalf uur later in de salon van D-nails was ik voorzien van prachtige en natuurlijk overkomende acrylnagels. De prijs was €66,- maar dat had ik er echt voor over aangezien de nagels prachtig zijn aangebracht. De nagels hoefde btw niet onder een lampje, ze droogte gewoon zo op. ik kan ze lakken, versieren en alles weer verwijderen met nagellakremover met of zonder aceton.

korte nagels naturel

korte natuurlijke nagels

Mijn nagels voor de behandling met acryl

korte nagels kaya-quintana

De acryl nagels zijn dus gezet door een dame van D-nails, waar ze veel prijzen in de salon hebben staan. Dat ze veel ervaring hebben merk je meteen want de nagels zijn bijna perfect van vorm, ze zitten prettig en ze zijn mooi van kleur. De acryl sluit overigens bijna naadloos aan op mijn eigen nagelriemen, het begin is bijna niet te zien. Ze gebruiken namelijk geen tips en ze vijlen je eigen nagel maar een beetje. Met de acryl bouwen ze vervolgens een langere nagel op je eigen nagel en dat blijft prima zitten. Mijn doel is om mijn eigen nagels te laten groeien en daar dan steeds een beschermende laag acryl over heen aan te brengen. Zodat ik gewoon weer mijn eigen lang nagels heb maar wel met extra stevigheid.

acryl nagels

Mijn nagels met een natuurlijke acryl finish

acryl nagels met natuurlijke finish

Uiteraard ben ik kritisch en kwam ik op de onderstaande foto een nagel tegen die ik aan de zijkant net iets te hoog opgevijld vind. Ik denk dat ze dat heeft gedaan om de nagel smaller te doen lijken, al was het naar mijn idee niet nodig. Het enige waar ik me wel aan stoorde in de salon is dat de dame die mijn nagels deed, steeds bezig was met haar telefoon. Noem me ouderwets of zeikerig maar als je aan het werk bent moet die telefoon gewoon uit. Verder ben ik super blij met mijn nagels en staat er alweer een nieuwe afspraak ingepland.

Acryl nagels zij aanzicht

Deze nagel (middelvinger) vind ik net iets te hoog opgevijld

Deze acrylnagels hebben echt mijn gemoedsrust gered, haha! Want als mijn haar en nagels er onverzorgd uit zien, dan kan dat echt mijn dag verpesten. Gelukkig heb ik daar de komende vier weken geen last van. Uiteraard houd ik je op de hoogte en laat ik je het weten als ik nog iets bijzonders tegenkom. Voorlopig kan ik weer naar hartenlust los gaan met al mijn nagellak, steentjes en glitter. Er zit dan nu ook al een lekkere Barbie roze kleur met veel glitters en strass steentjes.

I am so happy!

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw ervaring met faux nails?

lange nagels met acryl d-nails

acryl nagels van d-nails

d-nails acryl nagels natuurlijke finish

acryl nagels kaya-quintana

lange nagels kaya-quintana

d-nails

lange nagels

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  erg mooie lengte πŸ˜€
  zelf draag ik nooit nepnagels, in welke vorm dan ook omdat ik van mezelf erg lange sterke nagels heb. wel vind ik het vaak erg mooi bij anderen πŸ™‚

 • beautybyts

  Ziet er mooi uit en het oogt helemaal niet nep!!

 • Charissa

  je nagels zien er mooi verzorgd uit. En vooral niet nep!

 • Nikita

  Oooh prachtig !
  ik ben nu vitamines aan het nemen om mijn nagels te redden, als een halfjaar ondertussen. Ik ga dit potje nog uitnemen en als het dan niet betert ga ik ook voor valse nagels.
  Ik wil ook zo mooie nagels zoals jouwe ! Ze zien er heel natuurlijk uit (ik wil ze ook wel minder lang en rond eigenlijk)
  ze zijn supermooi echt !

  • Kaya-Quintana
   Nikita

   Thanks! Vitamientjes zullen ook zeker helpen

 • Joyce

  Ziet er mooi uit zo!

 • Puck

  Prachtig!

 • MerveDag

  Kaya super mooie nagels. Hoeveel geeft het gekost om alles te doen.
  Super cool ik wil dat ook…

  • Kaya-Quintana
   MerveDag

   Ik heb het in artikel er bij gezet πŸ˜‰

 • Charlotte

  Het ziet er heel mooi uit… Je zou het zelfs niet zeggen dat het nep is πŸ™‚ en je handen zijn ook heel mooi en netjes verzorgd. Ik zou willen dat ik het ook had!

 • Laura

  Dat ziet er mooi uit! Ik heb zelf geen ervaring met acryl nagels (helemaal niet met nepnagels eigenlijk). Maar ik dacht juist dat het slecht is voor je nagels, maar schijnbaar dus niet? Want jij zegt je eigen nagels eronder lang te willen laten groeien, dus dat kan gewoon?

  • Kaya-Quintana
   Laura

   Vroeger was het inderdaad heel slecht voor je eigen nagels. Ik laat nu mijn eigen nagels groeien en dan laat ik er een beschermend laagje acryl over heen aanbrengen, Dan heb ik gewoon mijn eigen nagels maar met een laagje er overheen

 • stacey

  wauw ik vind je nieuwe nagels prachtig!