Review: Yves Rocher grand rouge lipstick

Oh Yves Rocher, vroeger verleidde je me al met alle gratis goodies die je kreeg bij een bestelling. In 2013 is Yves Rocher alleen maar verbeterd met nog leukere, betere producten en mooie acties. Ik probeer de site altijd te vermijden want ik weet gewoon dat als ik ga kijken, dat ik ga kopen. De onderstaande lipstick heb ik niet gekocht maar gekregen in een goodiebag. En man, ik ben echt verrast door het resultaat van deze lipstick. Hij is namelijk veel beter dan de lipsticks die Yves Rocher vroeger had.

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Verzorgende lipstick in de kleur #13 Rose somptueux, een roze/rode kleur.

Merk: Yves Rocher

Cijfer: 9

Belofte: Prachtige rode lipsticks waarvan u nauwelijks merkt dat u het draagt. Intense kleur die lang blijft zitten en uitzonderlijk goed aan te brengen is, verpakt in een geraffineerde roodgouden huls. De textuur van deze Verzorgende lipstick voelt aan als een tweede huid, hydrateert de lippen, en is ongekend makkelijk aan te brengen. De elegante en geraffineerde huls benadrukt de intense kleuren van de lipsticks. Onze lipsticks bevatten geen karmijnzuur, lanoline of minerale olie, aldus Yves Rocher

Prijs: €17,90 en keuze uit achttien kleuren

yves rocher grand rouge lipstick

Voordelen: Ik voel direct de gelijkenis van een MAC lipstick op mijn lippen als ik de lipstick van Yves Rocher aanbreng. De textuur is romig maar droogt als het ware op, zodat je geen last hebt van lipstick die in de fijne lijntjes verdwijnt. Er zit heel veel pigment in en de kleur bedekt mijn lippen al goed na één laagje. Daarnaast blijft de lipstick echt heel prettig aanvoelen, droogt het mijn huid niet uit en de kleur blijft lekker opvallen. Bij mij blijft deze lipstick zo’n vier uurtjes goed zitten en dan moet ik weer een beetje bijwerken om de kleur intenser te krijgen.

Ik vergeet met deze lipstick dat ik lipstick draag. Sommige lipsticks liggen bijvoorbeeld “zwaar of dik” op de lippen maar deze niet. De formule is echt lekker luchtig en het plakt niet. De lipstick vorm vind ik ook erg prettig, er zit een goede punt in waardoor je geen penseeltje nodig hebt om de vorm te tekenen bij je cupidoboogje. Oh en ik vergeet bijna de zachte zoete geur van de lipstick die ik echt lekker vind. Geen vieze en sterke fabrieksgeur maar zo’n lekker ouderwets zacht geurtje.

grand rouge lipstick yves rocher

Nadelen: Het enige nadeel dat ik kon vinden is dat deze lipstick sterk kan afgeven. Je moet ook een beetje oppassen met kleding, zeker als je net zo klunzig bent als ik. Ik ging bijvoorbeeld per ongelijk met mijn mouw langs mijn lip en ja, toen zat er een vlek op mijn shirtje. Bij het afhalen van mijn make-up was ik namelijk het langste bezig met deze lipstick.

yves rocher grand rouge lipstick review

Conclusie: Ik heb veel geprobeerd van Yves Rocher maar van deze lipstick heeft me echt omver geblazen. Het lijkt qua kwaliteit namelijk erg op die van MAC en lipsticks van MAC zijn toch vaak mijn meest gedragen lipsticks. De structuur, de geur en de kleur zijn super. De lipstick blijf redelijk goed zitten en persoonlijk vind ik een beetje bijwerken niet erg. Zeker niet omdat de huls van de lipstick mooi is. Dit is een lipstick die ik zeker weer zou kopen, Yves Rocher heeft namelijk vaak genoeg mooie aanbiedingen waardoor het betaalbaar is.

Ik vind deze lipstick een toppertje en ik ben zeer benieuwd naar wat jij er van vind, let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Handig review? Deel het dan met een vriendin, thanks!

rode lipstick yves rocher

yves rocher grand rouge lipstick rose somptueux

yves rocher rose somptueux swatches

yves rocher grand rouge lipstick swatches

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.