Nagels: Mint groene zomer nail art

Het zomerse weer zorgde eindelijk weer eens voor wat inspiratie op nail art gebied. Een ijsje in pistachesmaak zorgde daarvoor. Het schattige groene kleurtje vond ik zo lekker vrolijk overkomen. Ik ging dus op zoek naar een mint groene nagellak in mijn collectie. Gelukkig had ik ooit een hele mooie van OPI gekocht. Deze nagellak heet Gargantuan green grape en is echt heel cool. Je hebt er wel twee laagjes van nodig want na één laagje is het nog wat doorzichtig.

Voor het manicure randje heb ik de kleur Up front and personal van OPI gebruikt. Dit is een shimmer nail polish met een sterke gouden ondertoon. Twee laagjes van deze nagellak en je krijgt een niet al te overdreven glans. Met de kleur Silver surfer van Essence heb ik wat accenten aangebracht. Je kan die aanpassen naar je eigen smaak, want met het dunne penseeltje van deze tip painter gaat dat gemakkelijk. Als laatste heb ik de top coat van OPI gebruikt. Wat een heerlijke top coat is dat. De top coat is makkelijk aan te brengen en heeft een subtiele glans. Bekijk dus snel de video voor de instructies. Want met deze nail art kun je al binnen een drie kwartier klaar zijn, lekker snel dus!

Ga jij ook weer eens aan de slag met nagellak?

Kaya-Quintana

P.S. Shine every day in every way!

PIN IT!

Comments
 • serlianna

  heey kaya-quintana
  wat een mooie kleur nagellak 
  dat mintgroen hoe duur kost het eigenlijk als ik vragen mag
  en ik heb nog een vraag
  wat voor soort programma gebruik je om je video´s te bewerken
  groetjes serlianna

  • KayaQuintana
   serlianna

   Ik bewerk met imovie en die nagellak kost €13,95 maar is goedkoper via Sephora. Daar kost ie zo’n €11,86

 • Mariska

  Hou niet van groen maar mint achtig vind ik wel tof. Mooi gemaakt dus !

  • KayaQuintana
   Mariska

   Dank je!

 • Miss Langhaar

  Wauw, super mooi!

 • Chaimae

  nice!

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana