nagels

Nagels: Mint groene zomer nail art

Het zomerse weer zorgde eindelijk weer eens voor wat inspiratie op nail art gebied. Een ijsje in pistachesmaak zorgde daarvoor. Het schattige groene kleurtje vond ik zo lekker vrolijk overkomen. Ik ging dus op zoek naar een mint groene nagellak in mijn collectie. Gelukkig had ik ooit een hele mooie van OPI gekocht. Deze nagellak heet Gargantuan green grape en is echt heel cool. Je hebt er wel twee laagjes van nodig want na één laagje is het nog wat doorzichtig.

Voor het manicure randje heb ik de kleur Up front and personal van OPI gebruikt. Dit is een shimmer nail polish met een sterke gouden ondertoon. Twee laagjes van deze nagellak en je krijgt een niet al te overdreven glans. Met de kleur Silver surfer van Essence heb ik wat accenten aangebracht. Je kan die aanpassen naar je eigen smaak, want met het dunne penseeltje van deze tip painter gaat dat gemakkelijk. Als laatste heb ik de top coat van OPI gebruikt. Wat een heerlijke top coat is dat. De top coat is makkelijk aan te brengen en heeft een subtiele glans. Bekijk dus snel de video voor de instructies. Want met deze nail art kun je al binnen een drie kwartier klaar zijn, lekker snel dus!

Ga jij ook weer eens aan de slag met nagellak?

Kaya-Quintana

P.S. Shine every day in every way!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  serlianna
  31 mei 2012 at 12:41

  heey kaya-quintana
  wat een mooie kleur nagellak 
  dat mintgroen hoe duur kost het eigenlijk als ik vragen mag
  en ik heb nog een vraag
  wat voor soort programma gebruik je om je video´s te bewerken
  groetjes serlianna

  • Reply
   KayaQuintana
   1 juni 2012 at 22:44

   Ik bewerk met imovie en die nagellak kost €13,95 maar is goedkoper via Sephora. Daar kost ie zo’n €11,86

 • Reply
  Mariska
  31 mei 2012 at 18:59

  Hou niet van groen maar mint achtig vind ik wel tof. Mooi gemaakt dus !

  • Reply
   KayaQuintana
   1 juni 2012 at 22:42

   Dank je!

 • Reply
  Miss Langhaar
  31 mei 2012 at 19:34

  Wauw, super mooi!

 • Reply
  Chaimae
  31 mei 2012 at 20:18

  nice!

 • Leave a Reply