Nagels: OPI Avoplex cuticle oil to go

Droge huid kan heel vervelend aanvoelen. Vooral de huid op mijn handen is vaak erg droog door bijvoorbeeld koud weer. Mijn nagelriemen lijden er dan ook onder. Er ontstaan van die nare velletjes, kleine wondjes en kloofjes. Nu ik twee keer per week buiten hardloop, merk ik dat mijn handen nog droger zijn dan normaal gesproken. Ik besloot daarom de OPI Avoplex cuticle oil to go* te testen, om mijn nagelriemen een handje te helpen.

In de OPI Avoplex cuticle oil to go vind je volgens OPI avocado en druivenpitolie, maar ook vitamine E. De olie komt eruit in gelachtige vorm, waardoor de olie gemakkelijk te doseren is. Maar dat komt ook door het handige tubetje, waaraan ook een handig kwastje zit. Hierdoor kun je makkelijk de olie aanbrengen zonder je vingers vies te maken. Alhoewel ik zelf de olie alsnog een beetje in masseer na het aanbrengen.

opi avoplex olie

Wat ik van een weekje testen opmerkte is dat mijn nagelriemen er minder droog uitzien. Daarnaast voelt de huid ook minder droog en zijn mijn nagelriemen makkelijker terug te duwen. Wat ik ook erg fijn vind is dat de OPI Avoplex cuticle oil to go mijn huid niet irriteert. Ook als ik last heb van kleine wondjes merk ik niets van een geïrriteerde huid. Ik vind deze olie voor de nagelriemen dan ook heel erg fijn.

opi avoplex cuticle oil

De olie heb ik al een tijdje in de kast liggen en laatst kreeg ik een nieuwe tube tijdens een OPI persevent. Nu vind ik het heel zonde dat ik de olie niet eerder ben gaan gebruiken, want ik vind deze echt heel fijn. Het enige waar je wel echt moet opletten is dat je niet te hard in de tube drukt, want anders komt er meer uit dan je echt gebruikt. De OPI Avoplex cuticle oil to go is overigens redelijk betaalbaar. Voor €14,95 krijg je 7,5 ml van de olie in de handige tube.

Heb jij al eens de Avoplex olie getest?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram en Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

droge nagelriemen

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.