Beautyblender liquid blendercleanser

Niet te geloven dat ik nog nooit over deze superhandige beauty tool heb geschreven. De Beautyblender liquid cleanser is namelijk al jaren een echte lifesaver voor mij. Ik heb echt al meer dan vijf jaar de twee beautyblenders die ik regelmatig gebruik. Alhoewel ze nu echt een aan vervanging toe zijn, heb ik ze dus aardig lang kunnen gebruiken. De Beautyblender liquid blendercleanser heeft mij daar heel erg goed mee geholpen.

Beautyblender liquid blendercleanser

Ik gebruik mijn Beautyblenders niet zo vaak als mijn penselen. Vandaar dat ik er heel lang mee heb kunnen doen. Door de Beautyblender liquid cleanser heb ik ze na elk gebruik weer zo goed als nieuw kunnen krijgen. De liquid cleanser krijgt namelijk zonder probleem foundations en concealer vlekken uit de Beautyblenders. Iets wat een gewone zeep en heet water niet zo goed lukt.

roze beautyblender

Het enige wat ik minder goed vind van de Beautyblender liquid blendercleanser is de verpakking. In een poging om juist een handige en hygiënische verpakking te creëren zijn ze de mist in gegaan. Zoals je kunt zien zit er een pompje met een klein schaaltje op. Je kunt hier de Beautyblender op zetten en dan de zeep er direct uitdrukken. Maar het pompje werkt helemaal niet zo makkelijk omdat er weinig product uit komt. Ze hadden er beter een ouderwets zeeppompje op kunnen zetten.

Beautyblender liquid blendercleanser douglasVerder is de liquid cleanser naar mijn mening echt een toppertje. Ik maak de Beautyblender altijd eerst nat, knijp deze uit en masseer dan de zeep in de Beautyblender. Vervolgens spoel ik de foundation en concealer resten eruit en herhaal ik het proces tot de beautyblender schoon is. Meestal herhaal ik het proces zo’n drie keer en kan ik de Beautyblender laten drogen. Uiteraard heb ik andere types zeep geprobeerd, maar deze liquid blendercleanser is toch echt het beste.

Beautyblender liquid blendercleanser

Als je echt het maximale uit de Beautyblender wilt halen, gebruik dan zeker weten de Beautyblender liquid cleanser. De geur is zacht en de cleanser is vrij van parabenen en sulfaten. Daarnaast is dit de enige cleanser (naar mijn ervaring) die echt goed de make-up resten en vlekken uit een Beautyblender krijgt. Ik kocht de cleanser ooit eens online in een Amerikaanse webshop, maar je kunt deze nu ook bij de Douglas scoren voor €19,95. Ik zeg doen, want ik ben er echt al jaren blij mee.

Hoe maak jij jouw Beautyblender schoon?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer beauty updates, see you there!

Beautyblender liquid blendercleanser review

Beautyblender liquid cleanser

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.