Dior diorific lipstick in Liz en Diorella

Liefde, een heleboel liefde voor de Diorific lipsticks van Dior. Ik heb al eerder twee mooie kleuren laten zien van deze lijn. In dit artikel laat ik je twee andere kleuren zien waar ik ook heel blij van word. Deze lipsticks zijn namelijk heel duur en ik koop ze alleen als de Ici paris weer eens 40% korting heeft. De afgelopen maand heb ik daar dus weer van geprofiteerd en kwam ik thuis met Liz en Diorella.

dior diorific lipstick

diorific lipstick liz en diorella

Links Liz en rechts Diorella

Diorella is een oudroze tint die perfect past bij de vrouw die van zachtere tinten houdt. Het is namelijk een vrouwelijke kleur waarmee je de vorm van je lippen goed kunt benadrukken maar niet teveel opvalt. Ik draag deze lipstick het liefste met heel neutrale make-up. Enkel foundation en blush is genoeg want deze lipstick doet al het werk al. Overigens is Diorella ook prachtig tijdens het uitgaan met bijvoorbeeld een donkere ooglook.

diorific liz en diorella

Liz en Diorella

Diorific lipstick swatches diorella en liz

Links Diorella en rechts Liz

Liz is een roodbruine tint die naar het oranje neigt. Dit is overigens รฉรฉn van de weinige kleuren in de Diorific collectie met glansdeeltjes er in. De meeste lipsticks in deze lijn namelijk mat of voorzien van een satijnglans. Ik heb deze lipstick kleur veel overdag op mijn lippen omdat het prachtig past bij een gebronsde look. En laat ik nu net helemaal gek zijn op mijn Guerlain bronzer, die er prachtig bij past.

diorific lipstick review

diorific lipstick review

Deze lipsticks zijn gewoon fantastisch. Ik kan je er niet vaak genoeg over vertellen want ze blijven lang zitten, ze zijn super gepigmenteerd en de kleuren zijn mooi. Ze zijn de ruim โ‚ฌ35,- de ze kosten zeker weten waard. Als je ooit eens wilt investeren in een goede lipstick dan zou ik zeker eens naar deze juweeltjes kijken. Wacht wel even op de 40% kortingsactie van Ici paris want dat scheelt je aardig wat geld.

Vind jij van Liz en Diorella?

Kaya-Quintana

P.S. Meer make-up updates? Schrijf jezelf dan nu in op mijn nieuwsbrief, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.