Dior Purifying toning lotion

Vorige week schreef ik al over het veranderen van mijn skincare routine voor de zomer. Deze week lijkt mijn huid meer huid oliën aan te maken waardoor mijn huid heel snel glimt. Als ik mijn vingertoppen over mijn huid laat glijden, blijft er een vettig laagje op mijn vingertoppen achter. Hierdoor heb ik steeds de neiging om mijn gezicht te wassen, maar dat is niet erg goed voor mijn huid. Gelukkig vond ik in mijn beauty kast de Dior Purifying toning lotion.

Deze lotion staat echt al jaren in mijn kast. Toen ik heel erg last van eczeem had, kon ik deze lotion namelijk niet gebruiken. Nu mijn huid wat vetter is, voelt de Dior Purifying toning lotion juist heerlijk verfrissend aan. Ik ben eerlijk gezegd sowieso fan van alles wat Dior maakt. Hun producten zijn altijd on point! Deze toning lotion is voor de normale en gemengde huid, dat is precies waar mijn huidtype nu onder valt.

dior purifying toning lotion

Alhoewel de meeste toning lotions te heftig zijn, is de Dior Purifying toning lotion dat juist niet. Tonics, toners en lotions bevatten veel alcohol en kunnen de huid uitdrogen. Voor mensen met een droge huid voelt zo’n product dan allesbehalve verfrissend aan. Een dergelijk product kan de huid zelfs irriteren en bij mij zelfs voor uitslag veroorzaken. Ik ben dan ook heel verrast over het feit, dat ik daar geen last van heb als ik de Dior toning lotion gebruik.

De Dior Purifying toning lotion bevat net zoals soortgelijke producten water, alcohol en parfum. Wellicht is de samenstelling van al deze ingrediënten in de Dior toner net iets anders waardoor ik er toch tegen kan. Daarnaast is mijn huid ook sterker waardoor ik meer kan hebben. De Dior Purifying toning lotion helpt in mij in ieder geval om het extra laagje huid oliën van mijn huid te verwijderen.

dior purifying toning lotion review

Door het sporten en het warme warme weer transpireer ik ook iets meer dan normaal gesproken. Hierdoor heb ik ineens last van onzuiverheden met name bij mijn haarlijn. Een toning lotion zoals deze van Dior helpt o.a. bij het verwijderen van dode huidcellen. Dat is heel handig nu mijn poriën een beetje hulp nodig hebben. De alcohol helpt namelijk ook bij het doden van bacteriën.

Voor mij is de Dior Purifying toning lotion nu een echte uitkomst. Want als ik mijn gezicht te vaak was dan droogt mijn huid uit door de kalk in het water. De toning lotion helpt mij om mijn huid op te frissen zonder mijn huid uit te drogen. Daar heb ik de hogere prijs voor deze toning lotion wel voor over. De Dior Purifying toning lotion (200 ml) kost €29,95, maar het geld kun je er zeker uithalen. Je hebt namelijk slechs een beetje lotion nodig voor een groots effect.

Gebruik jij ook wel eens een toning lotion om je huid op te frissen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Snapchat en Instagram voor meer updates, see you there!

dior purifying toning lotion

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.