Eerste indruk: Urban Decay naked skin concealer

Een spontane beslissing, het maken van deze eerste indruk video. Ik mis ze namelijk zelf vaak onder de Nederlandse beauty bloggers en vloggers. Maar als je vindt dat iets beter kan, dan moet je er wat aan doen. In de onderstaande eerste indruk video vind je dan ook mijn eerste indruk van de Urban Decay naked skin concealer in de tint light warm. Ik kocht deze concealer bij de Ici paris, waar wij gelukkig al een tijdje terecht kunnen voor dit merk.

urban decay naked skin concealerPIN IT!

Ik hou van uitgebreide eerste indrukken, dus in mijn video vind je alle ins en outs over de concealer. Ik wilde de Urban Decay naked skin concealer namelijk al heel lang aanschaffen. Maar ik kon nergens iemand vinden met mijn huidskleur en/of een gele ondertoon. Ik wilde niet weer een product op de gok kopen, maar ik heb het toch gedaan. Binnenkort vind je op mijn site een uitgebreid review over de Urban Decay naked skin concealer, maar nu eerst de eerste indruk!

Kaya-Quintana

P.S. Hier vind je al mijn andere concealer reviews, enjoy!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.